Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Alapvetően én is hasonloan gondolkodom mint te, mivel én sem tudhatok mindent és érdekel a másik véleménye igy megtudni a másik oldal véleményét is.
Az amiben eltérünk az az, hogy te elég látványosan probálod mindenáron a merci és hemilton álláspontját védeni mindegy hogy mit csinálnak csak az lehet a jó.
Mig velem ellentétben én is elismerem a merci és hamilton érdemeit ha azt valós versenyen teszi és nem a pályán kivüli jogi vitákban és a pályán kivüli megnyilvánulásaival.
A másik meg, hogy én alapvetüen Mclarenes vagyok, de veled ellentétben és az F1 egészét nézem és nem vagyok elvakult velük szemben, tehát ha a Mclaren csinálná azt amit most a merci a redbullal és az a F1 versenyére lenne olyan hatással ami nekem nem tetszik akkor én a Mclarent is lefikáznám amiért igy probál elönyhöz jutni.
Mig te bármit is csinál a merci te mindenáron megprobálod tisztára mosni öket és az ö érveiket alátámasztani .
Ez a probléma a két álláspontunk között.
Nekem, a mostani kerékcserék ugyan ugy le volt minden szabályozva nincsenek kerékcserékből adódó problémák akkor miért kelene mesterségesen belenyulni és rontani a helyzeten ha javitani nem tudnak?