• willtex
    Az Indycar olyan jól megvan hybrid nélkül, hogy 2023-tól 900 lovas hybrid motorokkal mennek majd, ami egy kinetikus energiavisszanyerő rendszert tartalmaz.

Mesterséges előzést segítő rendszer olyannyira nincs benne, hogy használnak egy push to pass rendszert, ami pályától függően vagy 150-200 másodpercnyi teljesítménynövelést tesz lehetővé. Mit gondolsz mire lehet ezt használni? Nyertél, többek között előzéshez!

A spórolás egyenesen stratégiai kérdés, több kiállás, több tankolással, és kinyomjuk a szemét is kocsinak, vagy kevesebb boxkiállás, viszont el kell spórolni a gumit és az üzemanyagot. Nem automatikus választás az első opció. És bizony rohadtul törik a stratégák az agyukat hogy a két különböző keveréket hány alkalommal és mennyi ideig használják.

A NASCAR következő generációs autóit is úgy tervezték meg, hogy ha megszületik a döntés, 2023-tól vagy 24-től könnyen át lehessen térni hybrid hajtásra.

Értem én, hogy szimpatikus a régivágású autóversenyzés, nekem is, de nem árt úgy érvelni, hogy az ember figyelembe veszi a valóságot és a tényeket. Lehet, hogy nem ártana megnézni pár tengerentúli versenyt különböző pályákon, különböző sorozatokból, mielőtt fals példának használjuk őket!
    Utoljára szerkesztette: willtex, 2021.06.19. 12:46:22