Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
A Red Bull pontosan tudja hogy mit csinált, és hogy miért csinálta nem fognak kártérítésért folyamodni :))))
Amikor én azt mondom a gyerekeimnek hogy ne menjenek ki a főútra, akkor nem azt akarom hogy amikor kinézek az ablakon akkor ott álljanak jófésülten,...hanem azt akarom hogy ne menjenek ki a főútra. ennyi.
..ha ezek után hoz nekem valaki egy videófelvételt hogy kint állnak a főúton akkor nyilván reagálok, mert egész egyszerűen nem az a lényeg hogy akkor ne menjenek ki amikor ellenőrzöm..ahogy ezt jól el is magyarázom nekik.
..sztem az egésznek nem bonyolult a folyamata, az FIA javarészt arra épül hogy a csapatok egymást mártják be, ahogy az eddig is jól bevált,..lényegesen kifizetődőbb mint minden részegységre műhelyeket meg szélcsatornát építeni, teljesen jól csinálták...és senki nem csalózta le a Red Bull-t az FIA részéről, egyszerűen mivel látják hogy a célkitűzés nem ért célt, így változtatnak.
ennyi az egész.