FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Ez a kamuszöveg 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

“We are taking the tactical opportunity to put another in the pool with ,” they confirmed.
On the drivers’ parade before the race Bottas said the change was a consequence of his relatively poor qualifying position for the race.
“Having quite unlucky qualifying yesterday we decided it’s the right thing to do. I still believe I have a chance to come up very high and I want to be on the podium for sure.”

Ez akkor most, hogy is van?
Akkor miért nem védekezett Verstappen ellen?
A csapata azért cserélt motor, mert Hamilton silverstone-ban kilökte... már ha nézted persze
mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Gasly-nak is van tavalyról 1 illetve Ricciardonak is van idén 1 győzelme. Akkor ez mit jelent hogy idén valós esélyük van szerezni egy újabbat, hirtelen hatalmas ugrottak teljesítményben? ja nem csak annyit hogy egy győzelemmel több van nekik. Na most ugyan ez a helyzet Hamilton statisztikájával

Fenn tarthatom a jogot azért hogy nem esek hasra tőle, ugye? <#banplz> Mivan ha megint te akarsz megmagyarázni olyat amit nem lehet? 😊

racingarena.hu | gokartsopron.hu

Ezt hogy érted? Szerinted megakasztja az életem Hamilton 50, 100, 150 győzelme? Mivan ha te HISZtized hogy én hisztizek?

b-type
Nem értesz vele egyet az tiszta sor, de tudod van a te állásfoglalásodon kívül is világ.
Verstappen azért kapott büntetést mert vétkesnek találták, ÉS ez 3 rajthelyes büntetés volt, ami ugye azt is eredményezhette volna hogy tádám.. pont Hamilton mellől indul. De ha még mögötte is van ahogy látható volt egész szépen előre lehetett jönni a rajt után,.. már ha nézted persze.
Szóval Verstappen azért rajtolt utolsóként mert a csapata motort cserélt nála.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Erről nekem pláne egy toporzékoló hisztigép ugrik be aki azt kiabálja hogy ez nem hiszti...
😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Én meg már a Vettel időszak alatt elengedtem a dolgot, manapság kb csak azért nézem hogy meddig lehet még ilyen pofátlanul fújni a Hamilton lufit. Nálam a Monzai eset meg a Német nagydíj hogy zárjuk ki két a Alfát hogy az a szerencsétlen még pontot szerezzen viszi a pálmát. <#pardon1> <#gonosz1> Na mondjuk amit a háttérben leművelnek az valóban teljesítmény és megtapsolható teljesítmény 😄DDDD

Én szurkolok Maxnek.Nyerje meg idén.Vagy még 10x. NP

Ma jónapom van superbike-ba Rea jolment Ham 100 és mindjárt megnézem az új Dune filmet.

Nagy csalódás volt ma Norris

Ja és nagyszerüen ment ma Max is <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

__Jacek__
A vérfanboy az vérfanboy 😄 Lacoo meg simán troll velem együtt 😄
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2021.09.26. 18:54:33
? Kezdjük mindjárt ott hogy ez a verseny is máshogy alakul ha Verstappen nem kap büntetést a semmire :/
Valamint Hamilton többet kap amikor 300-al belegyűri a másikat a falba.

És hagyjuk a csikicsuki módjára kezelt szabálykönyvet mielőtt b-type nekiáll megmagyarázni a megmagyarázhatatlant ahogy FIA teszi minden ilyen után.

Easy <#wave>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

"Crashstappen" nincs itt semmilyen hiszti, még csak nem is Hamilton 100adik kamugyőzelmére reagáltam olvass már vissza!!!! b+

Megelőzte pontversenyben a harmadik illetve a negyedik autót miközben a 8dik is előle indult, csak azt áruld el melyik bilibe kellene? Miután hiteltelennek tartom az egészet szerinted nyomon követem a statisztikáit vagy mi a franc van veled????

b-type
Akkor nem vágom mi ez a hiszti, ahoz hogy szoros legyen a bajnokság muszáj hogy mindketten nyerjenek.

Annyira érdekelt hogy ez-idáig nem is tudtam róla 😄 de felőlem 200 is lehet go.

b-type
😊
Jaj de fáj valakinek ez a 100.
Pedig lehetett sejteni hogy azért meglesz még így is.

Meg ő 😄 2011

Csak neked csak most 😄D

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Valaki igazán belesz@rt a csodálatos történelemkönyvbe mert ez is ott van:

When a midfielder beats a "true" champ 😊))))))) 2016 best year ever.

lac coo
Kis vizen azért nagyon hamar beérte Norrist,, ott már kijött , hogy csak nem fakezű az öreg... 😉

lac coo
Pont volt egy jó összefoglaló futam előtt, Schim is szerepelt benne ... 😉

lac coo
Mondjuk Alonso rajtja azért eléggé szemfelhúzos volt .... 😊

nearo
Sztem nem volt rossza Ham rajtja, csak rossz helyen próbált előre menni, és el kellett vennie.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

És be is jött!!! ha Schumacherről olvasol ott is ott van az apóbetűs rész. De szvsz a két fazon nincs is egy kategóriában Schumi javára, sem emberileg, sem mint sportoló, sehogy.

Az előbbinél mindenképp elismerendő a Sport iránti alázat, ha ránézel nem egy útszéli magamutogató a semmire verem hülyegyerek látszatát kelti hanem egy pontos és kimért személyét, mondjuk pont olyanét amit egy sportolótól elvárhat az ember.

b-type
Bottas-nak problémái voltak az új motorjával, meg is utaztatták a gyárba... ha taktikai okból küldik hátra akkor nagyobb ellenállást kellett volna kifejtenie Verstappen-nek hisz ez lett volna az értelme. Nincs értelme dacról beszélni amikor így is csak köszönhet a Mercedes-nek.

Bottas miért is került hátra? Tehát az RB rossz ha megcseréli a csapattársakat, de ha a Merci hátraküldi Bottast az rendben van?
Hamiltonnak is mázlija volt, hogy a hétvégén esett kelt és mégis be tudta gurítani a győzelmet, pedig berakta a pitwallba a kocsit, aztán seggel a falba, csinált egy borzalmas rajtot, esőben csúszkált és kint akart maradni, de aztán szerencséjére a csapat csak rábeszélte, hogy jöjjön ki pedig ő nem akart.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2021.09.26. 17:58:54
b-type
😊))
Hirtelen időutazói élményem volt. Schumacher időszakban voltak ilyen jóslások..

b-type
Nem könnyen jött össze, de megvan. Remélem a következő szezonban is tudja gyarapítani!

"Ez lesz beírva a könyvekbe" Az internet korát éljük ahol HD-ben már elérhető minden, szóval még ez az egymondatos állítása is megbukik. Pontosan tudni fogják hogyan ünnepelt miután kilökte Verstappen-t , ez már rég nem a 10-20 évvel ezelőtti szint. Pontosan tudni fogják mekkora előnye volt az autó által, mennyire tolta a FIA, mennyivel jobb pilóták voltak nála a mezőnyben, mi volt az emberek többségének a véleménye róla.

Ennyire azért nem kell utálni egyik oldalt sem. Szerintem is a sport nagyjai között a helye, mert a tehetsége megvan hozzá és a szerencséje is, hogy jó helyen jó időben legyen. Az is tény, hogy ezzel a Mercivel sokan behúztak volna vb-ket, képzeljük el, hogy Vettel ide igazol valami fura oknál fogva és Hamilton megy a Ferrariba, akkor most Vettel egy gigarekorder lenne (ha Rosberg nem veri meg), de a nagyok közül szinte bárkit említhetnék, még Bottas is nyert volna vb-ket, nem annyit mint Hamilton de nyert volna, ha rá épül a csapat. Szóval egy technikai sportban nem meglepő, de a technika a legfontosabb faktor, mert a mezőny fele képes egy domináns autóval vb lenni.

Az viszont a többi csapat számára szégyen, hogy ilyen fölénybe került a Merci. De ez az év sem veszett még el, RB remélhetőleg végig versenyben lesz, de ahhoz nagyon kell Perez.
b-type
??
Szárazon majdnem sikerült annyira elcseszni Perez kerékcseréjét hogy Max mögé jöjjön vissza. Esőben aztán sikerült.
Max-nak mázlija volt az esővel, szárazon még az is kinézett hogy utolérjék, előre menekülni semmi esélye nem volt a 7. helyről. Bottas katasztrofális volt, gyakorlatilag elengedte Verstappen-t. Még annyi ellenállás sem volt mint egy sima pozícióharban, nemhogy bármilyen módon segített volna

lac coo
Erre mondom én, hogy egy szint felett már nem megyek egy szint alá.. Nekem anyám nem ezt tanította ! 😄 😄 😄 szeva !
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.09.26. 17:49:24

Ric nem volt az.
Érdekes módon a legtöbb esetben működik... fura dolgok ezek...
Komolyan ki a bánatos tyúkf@szt érdekel? felőlem akár 20x ennyit is szerezhet akkor is mindenki még ő maga is tudja hogy egy kamu megcsinált személy akinél sokkal tehetségesebbek is vannak. <#levele> A semmire verni ez az újkori F1 mentalitása és az agymosott személyek mint pl te is egyre jobban átveszik, bocs de nem hatott meg.

100 kamu győzelem az 100 kamu győzelem!

Hiteltelen ember egy hiteltelen sportban, jó cumizást hozzá.

Szárnyalás után zuhannak sokan a padlóra.

lac coo
A Redbull 2-esben mindenki harmatgyenge ...

Izgalmas verseny volt. Sajnáltam Norris-t, meg Alonsot, de az vígasztal, hogy meglett Maxnak a P2. Rég izgultam ennyit az utolsó körökben.
Ez történik akkor, ha demotiválod értelmetlenül az egyik pilótádat a kedvenc pályáján úgy, hogy jövőre már nem nálad versenyez. Egyébként Bottasnál sokkal gyengébb Perez, akinek a mai teljesítménye annyira harmatos volt, hogy a mezőnyből kb. bárkit oda lehetne ültetni a helyére... Korai volt az a szerződéshosszabbítás.
lac coo
Na, hát ez mi volt.. elengedés 😊))

lac coo
Dehogy azonnal, többet be se ülhetne az autóba
... mondjuk ha Toton múlna valszeg így is történne 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.09.26. 16:18:28

lac coo
100 győzelem az 100 győzelem !

mcmoha
Már kirugták. <#idiota> Azért csinálta ezt. <#eplus2>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Csak ez számít.Ez lesz beirva a könyvekbe te nagyon penge

lac coo
Bottast viszont azonnal kirúgnám a csapatból !!! Ahogy simáne elengedte Max-ot... háát ..szégyen... Hamilton tempójának közelében sincs, szóval ez a dolga,egy szava se lehet, hogy berakták ketteskének ...

És az ilyen bicskanyitogató megjegyzésre hogy Crashstappen mennyire releváns kijelentés most ez, hogy jött ez ide?

Master91
miért kellett motort cserélni neki? már nem emlékszem
lac coo
Jó ,azért vagy 5 helyet ajándékba kapott 😉