• repvez
    #175561
    Csak anynit fuznék , hozzá ehhez a párbeszédhez, hogy ha egy sport felugyelönek sem egyértelmü vagy épp hibásnak itéli a dolgot az csak egy vélemény és biztos , hogy rosszul tudja a dolgokat, de ha te mondod mert a FIA is ezt mondja az rendben van ?

    Az hogy Monacoban is tolatott az egy P1 es gyakorlás volt, és ahogy láttuk a gyakorlásoknál és a verseny alatt is más szabályok vonatkoznak, söt van , hogy verseny alatt megváltoztatják öket. ÉS az is milyen, hogy tavaly eltörölték a pálya levágásokat tehát mindenki elhagyhatta , akkor idénre miért hozták, vissza? vagy csak akkor jutott eszükbe, mikor más is levágta a pályát nem csak Hamilton ?

    Tehát ne keverjük össze egy gyakorlás és egy verseny szituációt az egyiknél nincs semmi tét a másiknál viszont pontok helyezésekröl döntenek.

    ÉS abbol is látszik, hogy a FIA menynire nincs a helyzet magaslatán a saját szabályaival kapcsolatban és ugy itélkeznek ahogy jonak látják, hogy most megváltoztatták azt a szabályt amiért Raikkonen buntetést kapott.
    Csak ha tudják, hogy rossz a szabály, akkor nem lenne egyszerübb, hogy nem buntetunk érte és megváltiztatjuk a szabályt?

    Nem vagyok egyik oldalon sem, de azért neked is el kellene egy kicsit távolodni a Hamilton fanságtol és az FIA istenitésétol, akkor talán rájönnél, hogy talán a jozan ész egy kicsit fontosabb lenne mint azok a szabályok amikor hoznak.

    És ez pedig azt mondatja, hogy verseny alatt semmilyen körülmények között nem tolatunk a pályán, föleg ha azért buntetnek, ha lassabban mész a pályán vagy indokolatlanul fékezel.