182153
  • lac coo
    Hát, ,mekkora kör volt, tényleg ... :D
  • lac coo
    ááá gyerekek 10 km-rel gyorsabb egyensben a merci drs nélkül , jobban jár Ham egy második hellyel !
  • lac coo
    Hát nem tudom, stabil a redbull a kanyarokban de nagy a leszorító erő ,lassú az egyneseben ... Versenyen ez mennyire jó,,,hááát,,, nem tudom ..3 drs zónával ...
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.12.04. 18:57:07
  • AnuluWork #178018
    Itt akkora balesetek lesznek ... Elképesztően szar ez a pálya.
  • AnuluWork #178017
    Óh, Bottas, te kretén!
  • adam46
    Mindenki nyugodjon le a picsába, Lajos megúszta a büntetést.
  • AnuluWork #178015
    Ez a "gyújtáskimaradásom van" duma ... :D
  • Ingy2
    A pálya vonalvezetését mi ihlette? A napon szárított sperma?
  • mcmoha
    Nézőszámot nem fognak dönteni, pár ember lézeng csak azon a kevés lelátón ami megépült. Amúgy a pálya nem rosz, bár nem utcai csak olyanra tervezték mintha az lenne.
  • PLaci #178012
    Beidézte Hamiltont az FIA.
    Facebook link.
  • lac coo
    Van egy gyanúm az a Mercedes motor megfint alapjáraton üzemelt csak ...

szerintem időmérőn káosz lesz a beláthataln kanyarokból és levezető körökből ....
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.12.04. 17:00:59
  • b-type
    Az egyikbe belerontott mindjárt az elején, a másodiknál feltartották azt azért dobta. A két szitunál nem Mazepin-re emelte a kezét, hanem a szitu miatt, utána mondta is a rádióba hogy több infó kellene mivel 10 másodpercnél mondták Mazepin-t utoljára a fülére.
  • PLaci #178009
    Lajos nem hogy gyors kört, de egy épkézláb lassú kört sem tudott összerakni. Folyton a versenyíven álldogált, ráadásul még neki állt feljebb, és emelgette a kezét.
  • lac coo
    Hamilton egy jó kört s ement lágyon ,de azért norbi ismét felszopta Max-ot.... Jajjistenem ... :)
  • mcmoha
  • desigo
  • mcmoha
  • mcmoha
  • repvez
    Ahogy néztem a F3asoknál kb 3x kellett fékezniuk, a többinél meg még fel is kapcsoltak a kanyarokban , F1nél meg mégtalán még ennyit sem kell néha elemelni csak a gázt.
  • Szabi #178002
  • nearo
    jesszus... másfél-két perc környékén már kezdtem marhára unni a folyamatos jobb-bal-jobb-bal íveket
  • mcmoha
  • repvez
    Azért ennél egy kicsit komolyabbra gondoltam, hogy nem ilyen egyszerü "börtön tetko" stilus lesz, hanem vagy nagyon részletes komoly akár 3D hatásu árbra, vagy valami jobban megdesignolt logo
  • PLaci #177998
    Elkészült Cyril Abiteboul tetoválása:
  • Palinko
    Hmmm vonalrajzra olyan izgalmasnak tűnik közben meg láttuk az onboardon hogy kb 2 kanyaros F1-es autóban. Lehet valami más kategóriában jó pálya lenne mert sok fura ívű kanyar meg kombináció van, de ezek kb átrepülnek rajta.
  • maffioso
    Plusz TV applikáció marhára kéne.
  • AnuluWork #177995
    Paul Ricard megette Imolát? :D
  • mcmoha
  • RatBaG #177993
  • repvez
    miért melyiken tudod megtenni azt amiket felsoroltunk? szabad kamera váltás és fix 1080p? ADVB-T nél talán megvan a FHD, de nincs kamera váltás az IPTV-nél meg semmi nincs ezekbol.
  • kjhun
    Az IPTV-streamet, a földfelszíni DVB-T műsorszórással, ne keverjük már össze!
  • HTS s3rg1nh00
    jaja,sokszor nekem is megáll 1080p-n az m4sport.hu-n nézve,720p-n meg meh...pedig ez csak egy 24 colos 1080p monitor (arról ne is beszéljünk hogy a stream fps-e hol van a natív 144 Hz frissítésétől)
  • b-type
    éves Pro verzióra, a világot nem tudom megmondani, max az országban csavargok. amióta család van meg kéglifelújítás/hozzáépítés...a fene tudja mikor melyik. :)
    VPN van, de pl. tévén nincs aktiválva.
  • repvez
    es te min nézed mire fizettél elö ? bárhol mukodik a világon ? nem kell VPN stb
  • b-type
    Nekem úgy általában mindig működik akár otthon nézem tévén, akár telefonon, azért is fogok előfizetni újra mert alapvetően azt kaptam a pénzemért amit vártam.Tényleg jó hogy onboard nézhetem a futamokat rádiózással, nagyon jó az adatok funkciója, és pláne nagyon szeretem hogy bármikor visszanézem a futamokat, ..és 2018-ig akár onboard-ban is.
    Tehát alapvetően részemről rendben van,...de többet szeretnék, és fizetnék is érte többet de nincs rá lehetőség ez az ami bosszant.
  • repvez
    egyébként anno arrol volt szó a digitális átálás idejjén, hogy azért jo a dvb-T meg a digitális müsörszórás, mert igy bárki eldönthető, hogy hogy akarja végignézni a futamot, kommentárral nélküle ,csak belső kamerássan stb, aztán látjuk, hogy mi lett bvelöle, semmi még mindig nem az van amit te szeretnl nézni. DE már 8k-znak, de még 1080p-ben sem tudnak streamelni folyamatosan .
    A Telenoros weboldalon keresztül szoktam nézni, de ha nem automatára állitom hanem fix 1080p-re akkor fél percenként megfagy a kép vagy kifagy az egész oldal, de ha autora teszem, akkor meg legtöbbször csak 480p be látom a versenyt egy 55"os 4k TV--n.
    a 21sz-ban , ahol minden sarkon azt reklámozzák, hogy 5g meg 8k.,
  • b-type
    Nekem jó lenne utólag is, de tényleg. :)
  • barcalaci84
    Még mindig az a probléma h nem bírják sávszélességgel és egyszerre csak egy nézetet tudnak streamelni az onboardrol...
    A rendező dönt h éppen melyik nézet...ugyanezt az egy nézetet látják a versenybírák is...utólag viszont az összes nézetet le tudják tölteni
  • b-type
    Igen, hogy úgy mondjam kbszott bosszantó. Persze megérte...egy pillanatig sem bántam meg és a következő évre is előfizetek, de ha legalább 2 kameranézetet válthatnánk mi tetszés szerint, előre-hátra.
    De nem pont amire kíváncsi lennél lemarad mert akkora késéssel vált át a kamera.
    Ne mindegy, ezeket már leírtam nekik is, de vagy kevesen írtuk vagy mittomén....
  • maffioso
    Ezt értjük, csak ez továbbra sem fan-made felvétel, hanem ez az official onboard minőség.
    B-type: nekem is. Általában egy csatában az elől haladónak csak a hátrafelé tekintő kamerája elérhető és rohadt ratyi.