Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
szerintem egyértelmű h időt lehet nyerni , ezért is kezdett utána Max is szélesíteni...
viszont a probléma Masi eligazítása...nem lehet ilyen "gumiszabályokat" hozni h ki így ki úgy értelmezheti...Hamilton úgy értelmezte ha nem figyelik akkor 56-ból 56x megcsinálhatja...a red Bull meg úgy értelmezte h nem figyelik szóval nem kell nagyon óvatoskodva venni a kanyart , nem gond ha néha túlcsúszik... de konzekvensen nem szabad használni , mert az előnyszerzés és tartós előnyt nem lehet szerezni... a verseny során Masi úgy döntött h ő a Red Bull értelmezésre gondolt és ezért figyelmeztették is Hamiltont...
de ez nevetséges h nem tudják h verseny közben h vajon mire gondolt a költő:)
mondjuk szerintem az előzésnél szerintem véleményes h a pályán kívül előzött-e Max...mert már megvolt a pozició és úgy ment le h belekorrigált , mert majdnem kereszbe állt Hamilton előtt...
arról nem beszélve h ebben a kanyarban a korábbi versenyeken is sokszor előztek úgy h 4 kerékkel a pályán kívülre kerültek közben... akkor nem szólt a versenyiránítás... most nagyon figyeltek:)