• b-type
    Szerintem(!) nem volt egyértelmű hogy időt lehet nyerni,..nyilván valami tempót lehetett menteni, de az hogy a Red Bull-nál ezt ne tudnák az szerintem kizárt. Én úgy valószínűsítem hogy Hamilton gumikímélés miatt hagyta szélesre futni. Egyszerűen azért gondolom amit te is írsz, hogy a Red Bull-nál ilyen sok kör kellett ahoz hogy szóljanak Verstappen-nek, ráadásul ők szinte biztosan beszéltek közben Masi-vel, mert hamarabb szóltak Verstappen-nek hogy mégsem lehet szélesedni, és Hamilton-nak is szólni fognak.
    Az hogy azonnal szóltak a pályán kívüli előzés miatt az szerintem érthető, pozíciót soha nem lehetett pályán kívül szerezni, ..ha emlékszel ott volt Ricciardo esete a francia pályán.
    A két dolog külön elbírálás,..a pálya határait jelző fehér vonlaat el lehet hagyni ha a hétvégén kiadott direktívában engedik...majdnem minden pályán van ilyen...talán Monaco a masszív kivétel. :)
    Ott volt a Parabolica, egy rakás rossz döntés született azóta hogy leaszfaltozták a fehér vonalon kívül eső részt,...de ezzel nem feltétlenül kell egyetértenie a versenyzőnek, megvannak rá a fórumok ahol hallathatja a hangját, és meg is lehet vitatni. Viszont a pályán használnia kell ha eredményre tudja váltani.
    Az hogy miért hoztak a kiadottal ellentétes döntést, azt nem tudták kielégítően megmagyarázni...valahol úgy gondolom hogy nem is kell, amennyiben megváltoztatják a döntést akkor az új döntéshez kell alkalmazkodni azonnal,..bármi oka lehet, akár biztonsági is.
    Ami aggályos hogy ezt nem tudják kommunikálni, nem megnyugtató, hanem következetlennek tűnik ahogy te is írod.