Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
ToxiMaxi #175215 Én megírom az enyém:
Merci+RB:
Hamilton ebben az évben is megveri Bottas 4.0-át és vb lesz. Nagyon nehezen tudnám elképzelni, hogy ebben bárki is megakadájozná, de a legnagyobb esélye erre Verstappennek van. Ahhoz viszont már év elejétől kezdve szükség van rá. Talán a RB kezére játszhat a Honda all-in mentalitása és az, hogy a merci hamar át fog majd állni a jövőévi autó fejlesztésére a RB meg tovább fejleszt majd erre az évre (most akár be is jöhet a jövőre nézve hátrány.) Ha sikerül egy jó RB-t lerakni az asztalra, akkor segítségükre lehet Perez, aki élete legerősebb csapattársával kell majd megvívnia. Komolyan be fogja árazni.
Mclaren:
Ez az a csapat, ahol a pilótapáros nagyon erős és nincs is rajtuk semmiféle győzelmi kényszer, a csapat a két fiatalt parádésan menedzselte, remélhetőleg Ric is szépen beilleszkedik a csapatba. Ha sikerül jól integrálni a Merci motort, akkor akár még a dobogó alján is lehet helyük, mindenesetre Ric kb. az utolsó hajrát indítja a címért ebben a csapatban (nyilván nem ebben az évben). Kicsit kezd Button feelingje lenni, tehetsége megvan hozzá, de még várat magára a VB autó.
Renault:
Az autótól sok fog függeni, ami bármi lehet 3-tól az utolsóig. Alonso visszatérésének örültem, nekem csak akkor nem okozna csalódást, ha Ocont legalább annyira verné, mint Ric tavaly. Jó lenne Alonso-t a dobogó tetején látni még, de ez ilyen belelóg a bilibe a kezem dolog.
Többi csapat kb. egy kutya nekem. Ami érdekes számomra:
-Kis Schumi teljesítménye, összevetve az orosszal
-Alfa remélhetőleg előrelép és Kimi jól szerepel
-Williams tökutolsóból előre lép-e
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2021.01.29. 12:29:36