• repvez
    #175106
    Sztem a második verzió kifizetüdübb, ahogy a Meki is csinálta.
    Lehet az elso év huzosabb lesz, de utána ha jók az eredmények akkor az hozza vissza a befektetést, mig egy fizetős pilótánál csak öntik bele a pénzt de nem hoz vissza anynit mint lehetne.

    Ugyan ez a dolog az alsobb kategóriákban is feljutni az F1 be.
    Most például érdekes, hogy a F2es második helyezettet leutetik a ferrari kispadra mig a 3. helezett meg full os szezont megy majd.

    Milyen üzenete van ennek akkor a lejebbi kategoriákban, hogy tök mindegy, hogy mennyire jó vagy akkor se biztos, hogy nem egy nálad gyengébben végző pilotát szerződtetnek.

    Régebben ha nem is egybol kapott ulést egy F2es pilota de tartaléknak ott volt, és rendszerint o váltotta a fö pilotát , ha elszerződőtt.
    Manapság meg még ha ki is esik a föpilóta akkor is mást hoznak be helyette minthogy a tartalék pilota kapna lehetőséget.

    Ilias igy rosszabbul járt mint a japán srác. Varndoorn is már ott van egy ideje a mercinél , de még nem kapott lehetőséget , de ahogy a dolgok állnak nem is fog,mert Russell lesz a csere ha egyszer meglépik.

    igy hiába volt jo F2ben, az F1ben csak egy kispados valaki és valószinuleg nála akár rosszabb piloták meg versenyeznek .