• repvez
    #175075
    mondjuk ha te ezt igy jonak gondolod akkor te is egy másik világban élsz vagy legalább is szeretnéd ha ilyen világ lenne?

    Ahol a varejaiddal csinálsz valamit amit lefotózol felteszel a FB-ra és ott valakinek nem tetszik és emiatt téged megbuntetnek ? vagy ha egy olyan világban akarsz élni ahol nem lehet egy viccet sem elmondani,mert az sérti valakinek az érzéseit és emiatt téged meghurcolnak ?
    Ugy hogy semmit nem tudnak rólad se azt hogy milyen korulmények köüzött tetted azt ami felkerült a netre , de a mások általi vélemyéne téged negativan hat?

    ugyan ez van mindenhol mostanában és ezért térdelgetnek az emberek .
    Mazepin is feltett egy videot ahol nem vadidegenekkel van és nem egy vadidegen csajt taperol aki önszántábol ment velük senki nem erőszakkal vitte oda. és amigy a csaj is nyilatkozta, hogy nem nbántásbol csinálta, de a sok PC-s fasznak ez már nem tetszik és ezért egy ember életét tönkre akarják tenni egy egyszerü dologtol, amit bárki megtett már egy buliban ittasan csak nem került ki a neten vagy nem voltál elég hires ahhoz, hogy botrányt keritsenek belöle.

    Ugyan ilyen szarságért szakadt félbe a PDG meccse, mert a biró olyan irtózatos nagy bünt követtett el, hogy nem a nevén nevezte a focisták hanem azt mondta, hogy a fekete gyerek.

    Ha te ilyen világot szeretnél ahol nem szolalhatsz meg ha nem akarsz bajba kerülni akkor igen nem egy világba élünk.