• Magnum PI
    #175058
    Perez erős pilóta, idén már többször megmutatta, de szerintem a Top5-ben sincs benne (idén erős a mezőny első fele). Nekem továbbra is már évek óta Verstappen van első helyen. Utána jön Russel, Leclerc és Hamilton akik között nem lehet sorrendet megállapítani. De ők a top pilóták szerintem.

    Verstappen igazán különleges (ha szimpatikus ha nem), aki ha nem nyer VB-t akkor az igazán nagy balszerencse az F1-nek. Csak ő tud lépést tartani a Mercedessel úgy hogy Albon a mezőny közepében poroszkál. Engem nem lepne meg ha Perez is komoly tizedeket kapna főleg mikor elkezd befrusztrálódni, hogy nem érti, hogy ilyen gyors Verstappen. Mint ahogy Bottas is elkezdett az utóbbi futamunkon befordulni. Rádióba is bemondta direktbe többször, hogy nem érti, hogy ilyen gyors Hamilton és egyre rosszabb a teljesítménye

    Most is láttuk, ahogy kiesett egyből 20mp-re elhúzott a Merci a verseny elején a többiektől. Önerőből csak Verstappen tudja követni őket. A többieknek csak akkor van esélyük ha beüt a káosz. Én megkockáztatom, hogy a RB nem erős autó idén. Középmezőnyben vannak és a pluszt csak Verstappen adja.