FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten nem bottal, hanem VMware.
„Végső soron, ha tönkreteszed valaki futamát egy hiba miatt, és utána sikerül visszakapaszkodnod és előtte végezned, akkor az a büntetés nincsen összhangban azzal a hibával.”
„Nem szabadna a másik versenyző előtt végezned, ha kiveszed őt a versenyből.
2021: futam vegi unneples 😊 😊 😊
Csak mint erdekesseg hogy gondolkozik egy SIR 😄
Értem én hogy tagado fázisban megy a nem adott helyet oltári baromág, nem tudom menjen ki a boxba hogy elkerülje Hamilton, mondjuk ha Kimit kérdezzük az sem tuuti ő ott is toltal ra tud vágni 😄
Nem kell jönni a pistike mit csinált tegnap a dömperrel, hanem a kiskedvencet kellene figyelni hogy teljesít versenyhelyzetben, szarul na...3x Redbull 3x kaput... Gondolom tapsolja magát évek óta amióta kikerülgeti Bottast akire még rá is szolnak 😄 😄 😄
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Előzni kellene tudni nem time trial plusz DRS-el kerülgetni.... na az nem megy... 7xSIR...
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2021.07.21. 15:23:57
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Egyébként hajlamos vagyok arra gondolni, hogy közös pont a Hamilton ellenszenvben, és abban a megnyilvánulásaban hogy ha nem akarom azt gondolni amit te az az én nehézségem, kreténségem, van valami közös. Tapasztalatom szerint hiány a különbözőség elfogadásában.
Nehéz másra gondolni mert annyira egyezik a személyeskedő, élből sértegető stílus
Pedig egyszerű, ha van érved meg tudsz győzni, ha jól használod akár álláspontom feladására tudsz bírni, ha viszont nincs érved akkor legyen arra beálásod hogy nem vagyunk egyformák, és másként látunk.
Ahogy írtam feltünően közös bennetek a személyeskedés, arrogancia sőt a durvaság is.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Kicsinyes dolog ezzel lesöpörni hogy persze mert Hamilton drukker.
Persze az, de qva könnyű úgy villogni hogy majd a másik elveszi, majd lemegy a pályáról, én odateszem azt kész. Volt már erről szó..:
Generációk háborúja
Vélekedni a kérdésről tehát így is és úgy is lehet, az viszont egyre nyilvánvalóbbnak tűnik, hogy itt generációs problémáról (vagy legalábbis különbségekről – ez is nézőpont kérdése csupán) van szó. Maga Verstappen is megemlítette, hogy ez a fajta védekezési stílus „a versenyzés egy újfajta módja, amit csak meg kell szokni.”
Idősebb társai szerint viszont inkább le kell törni. Mert miközben Verstappen talán újítónak tekinti magát, több ellenfele inkább csak a régi rendre fittyet hányó öntörvényű kölyöknek. „A fiatalok még mindig úgy vezetnek, mintha gokartoznának. Viszont ami azokkal a kis gépekkel lehetséges, az autókkal, háromszázas tempó fölött már nem megy” – mutatott rá a kemény versenyzést amúgy nagyon is pártoló Nico Hülkenberg.
Az FIA hétvégi versenyzőbírája, Mark Blundell is így látja ezt. „Én magánemberként mondom ezt, nem versenyzőbíróként: ezt a fajta rossz szokást egyes fiatal versenyzők hozták magukkal, akik nem is olyan régen még a gokartban ültek. Az idősebbek ezt nem csinálják. Ők tisztában vannak a következményekkel” – mutatott rá brit ex-F1-es.
..
A Red Bull fiatal titánja számára persze bizonyára nem szokatlan az ilyen helyzet, hiszen a szezon során többen is panaszkodtak már agresszív, a szabályosság határait súroló manőverei, leginkább védekezései miatt. A legutóbbi futam is egy ilyen vitás megmozdulással ért véget, amikor Lewis Hamilton előtt zárta be az ajtót az utolsó pillanatban, már fékezés közben irányt váltva - a versenybírók azonban nem találták büntetendőnek a manővert.
Ennek hatására is a pénteki versenyzői eligazításon Verstappen volt az egyik fő téma, hiszen az Auto Motor und Sport értesülései szerint Hamilton, Sebastian Vettel és Romain Grosjean is felszólalt, és azt a javaslatot tárták Charlie Whiting versenyigazgató elé, hogy az FIA vezessen be egy új szabályt, amelyben a telemetriai adatok alapján felügyelnék a fékezés alatti irányváltásokat, és minden esetben szankcionálnának az ilyen vétségekért.
Egyelőre nincs hír arról, hogy Whiting elfogadta volna az ötletet a változtatásra, pedig a pilóták többsége ebben az ügyben most tényleg egy oldalra állt. Egy meg nem nevezett csapatfőnök úgy értesült, hogy még Kimi Raikkönen is felszólalt, és egy háromperces monológot is elmondott a témában, ami jelzi, hogy a hagyományosan szótlan finn is komoly problémaként tekint az ügyre - annál is inkább, hiszen ő is többször belekóstolhatott már Verstappen stílusába a pályán.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Hagyjad már, mIéRt nEm HaGyoTT HelYet aZ AlbOn?
Amúgy totál felesleges harcot vívtok, két elvakult Hamilton fannak úgy sem fogjátok megmagyarázni.
Meg valószínűleg tényleg elnezte a Red Bull is a beállításokat...
Mogyorodon én a Ferrarikat is időmérőn előre várom... Szerintem Perez és Bottas előtt lesznek... És talán még a kiskakasokat is meglephetik
szerk: persze én egy néző vagyok, ott meg minimum kétszámjegyű fejlesztőmérnökök ülnek.
Utoljára szerkesztette: b-type, 2021.07.21. 11:00:09
Arra én is kíváncsi leszek ha kielemzik, hogy mi lesz a döntésük, érdekes megoldás.
!Forza Ferrari!
Kíváncsi vagyok h a Mercit valóban talált valamit, vagy a Hungaroringre visszarakjak a markolót hátra.
Visszakűzdi magát oda ahonnan indult...képben vagy ismét.
Idén 2x nem ért célba, egyszer a pirelli jóvoltából utána pedig a bajnokod segített neki.
!Forza Ferrari!
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.07.21. 10:27:03
Inkább képszerkesztés, ha az ember szán rá időt akkor ilyet csinálsz Verstappen-ről is.
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2021.07.21. 09:49:05
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Na mondjuk itt tényleg nem hagyott semmi helyet... ha csak annyit hagy, amennyit Haminak a hétvégén, akkor el tudtak volna fordulni Oconnal, mert ő annyira belül ment, amennyire csak lehetett.
Bár kicsit más megvilágításba helyezi a dolgot, hogy Ocon kört akart visszavenni, ott meg azért extra óvatosnak kéne lenni a másikkal...
Utoljára szerkesztette: nearo, 2021.07.21. 09:27:05
Arról is meg vagyok győződve, hogy fordított esetben VER is bepróbálta volna ott az előzést - hogy jobban meg tudná-e oldani, mint ahogy HAM-nak sikerült, ezt legközelebb esetleg jövőre tudhatjuk meg ezen a pályán, de nagyon valószínű, hogy nem ez volt idén az utolsó összeakadásuk, bár inkább ne legyen igazam, és tiszta, balesetmentes versenyzéssel győzzön a jobb, akármelyikük is lesz az!

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tiszta Netscape feeling, hehe
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.07.20. 19:38:20
Rosberg mondjuk megunta 😊
HAMILTONNAK nem kihatralnia kellett volna, ahogy Maxnak sem... El kellett volna fordulni együtt...
Egyébként ha ennél kintebb fordul, akkor Max se tudta volna bevenni a kanyart a pályán... Szerintem mégg így se biztos
A helyzet megmentéséhez neki a rákormányzás pillanatában kellett volna nyitnia egy csöppet ha valóban fel merült volna benne hogy lehet hogy itt ütközés lehet. ..de sztem fel sem merült, csak azon volt hogy a másik befélje a szitut, egy mozdulattal rákomrányoz, majd még szűkít egy kicsit.
Ezzel nem értek egyet, de tök mindegy, mivel a lényeg az hogy Perez bármilyen szereplése, időmérős beállítása, taktikája Verstappen-ről szól, nem azért rakják sárgára, vagy pirosra mert az jobb lesz Perez-nek, hanem azért mert az jobb lehet Verstappen-nek.
Ezért hozták ki, pont lesz@rva hogy mint versenyzőnek mire kellhet az a pontszerző hely, kivel vív a tabellán, simán beáldozták hogy Verstappen-t segítse..
Erről beszéltem múltkor.
Ez maszatolás, azért kormányoz balra hogy ideális(abb) legyen a ráfordulása miután befelé kényszerítette Hamilton-t., annak semmi köze a kanyrhoz mivel jóal előtte volt, Magát a kanyart egy mozdulattal kezdte meg, és még szűkített egyet.
Ez volt az utolsó balra kormányzás:
Nem érted a szabályt... És ez nem új szabály... Szimben is eszerint kellene közlekedned... Tamadokent nem ott mész ahol akarsz...
PEREZ : hát én nem látom h miben hoz többet mint az előző próbálkozok... Annyival jobb, h idén jobb a Red Bull...
De megint nem volt sehol... Pedig ha a helyén van akkor megnehezithette volna kicsit Hamilton dolgát...
Az egy pontért is szánalmas h ki kellett hozni megegyszer... Közepesen nem tudott menni egy normális időt h meglegyen a leggyorsabb kor... Red Bull részről logikus volt h kihoztak... Hisz csak a 10. Helyen volt /ráadásul vizsgálat alatt és Perez 1 pontot bukott, de így Hamilton is... Konstruktőri én ez egal 😊