• HuHam
    #175024
    Azért ne legyünk ennyire Bottas semmibevevők. Nagyon erősen kezdte e szezont, de valahogy kifutott a szuszból. A legutosó 3 versenye már elég gyenge volt, de ez megesik mindenkivel. Nem hiszem hogy pld. Ocon vagy Kwyat jobb lenne nála a Merciben.
    Toto, ahogy már mondtam valami 3 napja ugrott az alkalmon, és Russel éles tesztre ment. Ami igen jól sikerült, és meg is érdemelte volna a győzelmet, de most neki volt pechje, akinek meg a múlt vasárnap, annak meg szerencséje - bár kérdés sikerült volna e Russelnek le is előzni Perezt ha marad szusz a gumijában.
    Végtelenül unalmas ez az állandó Hamilton cím 'releváns' blah. Főleg a nemrégi török verseny után. Vagy a 2007-es szezon után.
    Vettelnek volt komoly ellenfele a 4 VB cím éveiben ? Nem, de aztán jött Ricci és lett neki. És mégis ő a valaki, egy 'feka' meg csak azért nyer mert a Mercedesnek van kidobni való évi 40 vagy több millája ...
    Már 30 éve az volt a vélemény hogy az F1-ben 90% az autó és 10% a pilóta. Nincs itt semmi új igazából. Csak új nézők, és idióta 'A Nap Pilótája' szavazás a Neten. Egy hete a legnagobb hibát vétő kapta a messze legtöbb szavazatot - nevetséges .
    Most meg Russel, pedig Perez a 18-ik helyről verekedte magát az élre. Szerintem itt lesz jövőre is, nagy részben a mai versenynek köszönhetően. Christian, you have been warned !