• repvez
    #175014
    Ezen a versenyen sokminden osszejátszott, de a láncreakciot a FIA inditotta el .
    Számomra megint érthetetlen volt miért kell VSC-t behozni egy kocsihoz ami a megnyitásba áll meg.
    Pár éve még simán sárga zászlo alatt visszahuzták a kocsit a palánk mogé és minden ment tovább.
    Ugyan igy amikor egy nagy elemdarabot kell a pálya szélérol eltávolitani. Nem egy alkalommal volt rá példa amikor sárga zászlo alatt és az elözö szektorbvan jelezve, hogy a belső ivet használják abban a kanyarban befutott valaki és elvitte onnan a alkatrészt, SC nélkül csak sárga zászloval.

    Mostanába meg mindenért VSC és SC van ami beavatkozik a versenyben és megzavarja az addigiakat.
    Párszor mintha direct erre játszanának, hogy ne legyen olyan egyhangu a merci 1-2.

    A másik, meg az eddig hibátlan merci csapat egy ekkora hibát vét, föleg amikor már nincs semmi nyomás rajtuk,mert mind a konstruktüri mind az egyéni bajknokság megvan és a pontokban is közel duplája van mint a másodiknak.
    Minek kockáztattak.

    Russell lassu defectjét meg márcsak alibinek éreztem, hogy ne lehessen azzal vádolni öket, hogy bárki meg tudja nyerni a merci autoban a futamot és hogy legyen valami kifogásuk a buntetés elkerülésére, hogy nem szereztek vele semmi elönyt és eleget vesztettek nem kell a buntetés is még. Amit nagy valószinuséggel majd Hamiltonnak kell elszenvedni a következő futamon.

    És ez a verseny is megmutatta, hogy Bottas nem kellene már jövöre sem a Mercinél lennie, Russelt keleltt volna állandora.
    Ugyan igy Perezt kellett volna VEttel mellé az Aston martinba és a Strollnak keresni valahol máshol helyet vagy kiulni a kispadra tartalék pilotának.

    De remélem, ezekután legalább a Redbullnál ésszerü döntést hoznak és Albont lecserélik Perezre.

    Ha nem akkor tényleg el kellene gondolkodni azon, hogy az F1 az a tehetséges autóversenyzők versenye, vagy a Gazdag apucik fiainak szorakozása.
    Mert a királykategória cimet már rég elvesztette amióta nem a maximumot hozzák ki a kocsikbol, hanem azt, hogy ki tud sporolni a legjobban és kinek a managementje a jobb a garázsban.