Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Senki nem mondta, hogy véd a maszk a vírus ellen. Abban segít, hogy ne 2 méterre szórod szét a cuccot ha esetleg van benned hanem csak az orrod elé. Valamint gondolom nem vagy 70 éves vagy kóros beteg sem. Szerintem itt fölösleges ezzel vagánykodni. Beszélj azokkal akik fölöslegesen vesztettek el valakit vagy aki éppen az életéért küzd mekkora hülyeség ez.
Semmi különleges nincs abban, hogy te még nem kaptad el vagy már rég átment rajtad és észre sem vetted. A lényeg hogy neked rohadtul semmiben nem kerül, hogy felvegyél egy maszkot és egy kicsit érettebben viselkedj.
Olyan ez tudod mint a biztonsági öv. El lehet vezetni nélküle éveken át és elmondani te sose kötöd be magad és hát semmi nem történt. Tök hülyeség. Egészen addig amíg beüt a szar és jó eséllyel meghalsz nélküle. Szokták mondani az én életem én döntésem de nem!. Ha meghalsz balesetben jó eséllyel hátra fogsz hagyni egy megtört családot, akár 1-2 gyereket apa nélkül. De ha ez sem elég, vegyük azt egyszer benézel valamit és okozol egy balesetet. Ha a másik nem volt bekötve akkor lehet belehal és hát egy nagyságrenddel nagyobb lesz a hercehurca azt elhiteted. Szóval te érdeked is hogy a másik be legyen kötve.
Ne a maszk ugyanez. A te érdeked is hogy mások hordják. A felelőtlen emberek miatt büntetik azt is ha nem vagy bekötve vagy ha nincs rajtad maszk a boltban. Mert a büntit mindenki megérti. Gondolkodni, értelmezni a világot, érettnek és felelősnek lenni nehéz.
Komolyan úgy viselkednek felnőtt emberek most mint a 10 éves hülye gyerekek, akik azzal vagánykodnak a haveroknak ellent mondanak a szülöknek és ettől ők a császárok