FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt mondja el ha a saját belső ívén fordul el nem pedig a másikon, úgy is lehet előzni!
tehát első körben agyatlan kell támadni? ne csináld már....
!Forza Ferrari!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Emberileg nulla.
Az őt másodpercekkel követő Senna azonnal megállt a pályán, odarohant Comas autójához, leállította annak motorját, hogy ki ne gyulladjon, s stabil állapotban tartotta versenyzőtársa fejét, amíg az orvosok a helyszínre érkeztek.

második alkalomra már tudta, hogy kell elfordulni...
Undorító volt a pali viselkedése a futam után, ma biztos nem gyűjtött több szurkolót!
!Forza Ferrari!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Obviously very disappointed with being taken out like this. The penalty given does not help us in any way and doesn’t do justice to the dangerous move Lewis made on track
Watching the celebrations after the race while still in hospital is disrespectful and unsportsmanlike behavior but we move on.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2021.07.18. 20:25:51
Per Aspera Ad Inferi.
Perez meg lassan megy Albon után ,az a nyakatekert autó pilótagyilkos... :)
de szerintem ninbcs ezzel baj...én szeretem a kemény versenyzést nézni...ha túlmegy egy határon , akkor persze büntessék...szerintem a múltkori büntetések is rendben voltak és a mostani is ... meg a tegnapi Russel bünti is
Lecrec-t taVAly is kiraKTA JÓL RÉMLIK ... :)( faszom..buzi hasítottbőr kormány kesztyűben gépelek ..)
Egyszerűen Max ebben él, majd a másik elveszi. Ebben meg benne van a rizikó.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
azért Hamilton ezt csinálja a karrierje kezdete óta...utóbbi években mondjuk nem volt verseny , meg 1 seccel gyorsabb autója volt mindenkinél így még sokszor okos volt...rengetegszer terelt le ő is másokat, ahogy Max is kirakja a vállát ha tudja...szerintem egyértelműen hamilton volt a hibás most ...jobban kellett volna lassítania , mert ezzel a tempóval ígyis ugyis nekiment volna Maxnek...ha Max enged egy kicsit , akkor is ütköztek volna , csak akkor nem a hátsó kerekét találja el...
megkapta büntetést is...szerintem a 10mp teljesen renben van egy ilyen esetért... kemény versenyzés volt ...most egy kicsit túl kemény :)
az meg nem a szabályok hibája h Maxot , meg Hamiltont nem igazán lehet érdemben büntetni h , mert annyival gyorsabbak mint a mezőny többi része...
Max most megszívta ...de lesz ez fordítva is szerintem:)...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2021.07.18. 19:59:09
\"If in doubt, flat out!\"
ui: Albon csókoltatja Maxet :D
Hát igen lehet úgy keménykedni mint Alonso ,meg lehet a fehér vonalig tolni mindnekit ...
81hozszólás...na feléled az SG. :)
Egyébként f@sza futam volt, volt a végére is csata.
..bár tudom mindenkit cska az ütközés érdekel :)
Ez benne volt, Max addig addig tolta az agresszív all-in-t hogy meg lett adva, én Hamilton drukkerként már vártam ezt, Max kitolta Imola-ban, kitolta Barcelona-ban, most is agresszor minden szituációban.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Én úgy látom, hogy minden a ketten kellően agresszívek voltak. Olyan első fél kör volt ami amiről már régóta álmodozunk.
Mind a két pilótának megvolt a motiváció. Hamilton nem lehetett kevésbé agresszív az otthoni futam és a ponthátrány miatt, meg kellett mutatni hogy mindent belead. Az ilyen szitukat eddig rendszeresen elengedte és inkább a biztosra ment, most bevállalta a kockázatot és mindig ott maradt. Verstappen pedig tudta, ha elmegy Hamilton, nem fogja tudni visszaelőzni az alacsony tempo miatt.
Függetlenül attól hogy a végén ki is volt a hibás szerintem Verstappen vállalt most túl sok kockázatot már az előző kanyarokban is, mert ő vezette a bajnokságban egy ütközés és egy esetleges nullázás mindent elvisz.
Szerintem ma csak te és hamilton látta maga mellett verstappent.....
Bár ha végiggondolom, egy bolondokházában is csak Napóleonok vannak....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Az meg megint milyen hulye érv, hogy az ötközés miatt sodródott kifelé hamilton . Azért sodrodott kifelé, mert akkor is nyomta neki mindegy minden alapon mikor látta, hogy nem fér be.
Ugy látom te csak trollkodsz .
Kilöki a fő riválisát a pontversenyben, majd kap egy himi humi büntetést, majd rászólnak a csapattársra, hogy jó lenne elengedni.
Kihagytam valamit?
Tényleg egy igazi sportember.....

Verstappen meg a szokásos iven ment, mert NEM volt MELLETTE, hamilton.
Ez a szinészi játék a nyilatkozatnálmeg szánalmas, eljátsza a nagy halált, hogy menynire kifáradt , de érdekes, amikor malajziába a legmelegebb versenyen, 1 körelönnyel nyer, meg meg se izzadva unnepelteti magát. meg ugyan az a PR maszlagot, nyomatja, hogy igy a szurkolók energiája,meg a gyárban igy meg ugy. miért nem lehet legalább itt saját vélemyént mondani vagy legalább mint mások egy kicsit realistábban, nem mindig ezt a nagyon ajnározós szolamokat.
Hamiltonnak hányadik ilyen belső íves kilökése ez? Csupán Albon ellen már van 2. Hány kell neki még mire a körmére vernek egy baszomnagy fém vonalzóval?
Hiányoztál...
Bosszúból letöltöm:)