FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ember, továbbra sem Max ment neki Hamiltonnak, te milyen adást néztél, most komolyan?
Tényleg így tanít Hamilton? jól megmutatta neki
!Forza Ferrari!
ez a mai nem Max vezetési stílusa miatt volt benne ugyanis nem ő okozta a baletesetet.
!Forza Ferrari!
Nerm lökte ki a másik fél nekiment ... Van ez így ... Majd meg kell mutatni Maxnek ha valaki beszúr belülre hogyan lehet normálisan vezetni , Hamilton előtte 10 másodperccel megmutatta neki 😉
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Hát verstappen hollnad létére kevésbé szivárványos mint hamilton, az utobbi években elég látványosan probált valami média bullsitre felülni, de a BLM most pont kapora jött neki.
Kezdte a vegánkodással, meg a rappelkedéssel, meg a ruha divatozással, abban sem vagyok biztos, hogy valaki nem tologatja hátulrol, vagy van valakije akit a kormosba tud tenni.
Csak, hogy minél nagyobb hirverés legyen körülötte
..egyébként visszakérdeznék picinyt, hogy ezt a stílust mikor fejeznétek be?
Engem nem különösebben érdekel a konkrét eset, én azt mondom hogy ez benne volt Verstappen sítlusában, az hogy majd a másik elveszi a gázt, hogy majd a másik lemegy a pályáról, az előbb-utóbb ütközéshez vezet.
Részemről ennyi. ..lehet beszűkült az agyam 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Teljesen normálisnak látjátok, hogy egy VB kűzdelemben az egyik fél kilöki a másikat, kap egy szaros büntetést amiről előre lehet tudni, hogy szart sem fog érni, már akkor amikor kiírták??
Mindezt úgy, hogy már mindenki várta, hogy vajon most mit lép a nagy FIA azért, hogy a legkisebb szar landoljon a merci ölében.... előre szar szaga volt a dolognak.
Ráadásként pedig a viselkedés és a tisztelet téma...skysports interjú alkalmával mondták neki hogy Max 51G-s becsapódást úszott meg és kórházban van. Annyival legyezte el a nagy 7x bajnok, hogy nem tudtam, a verseny az verseny.
Ezért a műveletért amit ma a versenyen csinált, ha pl Mazepin csinálta volna akkor kivették volna a kormányt kezéből és megköszönték volna az idei részvételt.
Ne mondjátok már, hogy ez így fasza volt!
!Forza Ferrari!
Folyamatosan és véletlenül 😄"
sose' sajnáld 😊 előzésből versenybalesete minden versenyezőnek volt, csak van akit nem büntetnek meg érte 😊))
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
\"If in doubt, flat out!\"
Folyamatosan és véletlenül 😄
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Emberileg nulla."
😊))
Emlékszem amikor Kimi áthajtott a szerelőjének a lábán, majd 10 méter után megállt az autójával, mérgesen bevágta a kormányt az ülésbe azt beballagott a pit-be le se sz@rva a szerelőjét.
...akkor még ez valahogy tök normális dolog volt a topikban, emberileg is tök oké volt 😊))))
azt mondja el ha a saját belső ívén fordul el nem pedig a másikon, úgy is lehet előzni!
tehát első körben agyatlan kell támadni? ne csináld már....
!Forza Ferrari!
Emberileg nulla.
Az őt másodpercekkel követő Senna azonnal megállt a pályán, odarohant Comas autójához, leállította annak motorját, hogy ki ne gyulladjon, s stabil állapotban tartotta versenyzőtársa fejét, amíg az orvosok a helyszínre érkeztek.

második alkalomra már tudta, hogy kell elfordulni...
Undorító volt a pali viselkedése a futam után, ma biztos nem gyűjtött több szurkolót!
!Forza Ferrari!
Obviously very disappointed with being taken out like this. The penalty given does not help us in any way and doesn’t do justice to the dangerous move Lewis made on track
Watching the celebrations after the race while still in hospital is disrespectful and unsportsmanlike behavior but we move on.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2021.07.18. 20:25:51
Per Aspera Ad Inferi.
Perez meg lassan megy Albon után ,az a nyakatekert autó pilótagyilkos... 😊
de szerintem ninbcs ezzel baj...én szeretem a kemény versenyzést nézni...ha túlmegy egy határon , akkor persze büntessék...szerintem a múltkori büntetések is rendben voltak és a mostani is ... meg a tegnapi Russel bünti is
Lecrec-t taVAly is kiraKTA JÓL RÉMLIK ... 😊( faszom..buzi hasítottbőr kormány kesztyűben gépelek ..)
Egyszerűen Max ebben él, majd a másik elveszi. Ebben meg benne van a rizikó.
azért Hamilton ezt csinálja a karrierje kezdete óta...utóbbi években mondjuk nem volt verseny , meg 1 seccel gyorsabb autója volt mindenkinél így még sokszor okos volt...rengetegszer terelt le ő is másokat, ahogy Max is kirakja a vállát ha tudja...szerintem egyértelműen hamilton volt a hibás most ...jobban kellett volna lassítania , mert ezzel a tempóval ígyis ugyis nekiment volna Maxnek...ha Max enged egy kicsit , akkor is ütköztek volna , csak akkor nem a hátsó kerekét találja el...
megkapta büntetést is...szerintem a 10mp teljesen renben van egy ilyen esetért... kemény versenyzés volt ...most egy kicsit túl kemény 😊
az meg nem a szabályok hibája h Maxot , meg Hamiltont nem igazán lehet érdemben büntetni h , mert annyival gyorsabbak mint a mezőny többi része...
Max most megszívta ...de lesz ez fordítva is szerintem😊...
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2021.07.18. 19:59:09
ui: Albon csókoltatja Maxet 😄
Hát igen lehet úgy keménykedni mint Alonso ,meg lehet a fehér vonalig tolni mindnekit ...
81hozszólás...na feléled az SG. 😊
Egyébként f@sza futam volt, volt a végére is csata.
..bár tudom mindenkit cska az ütközés érdekel 😊
Ez benne volt, Max addig addig tolta az agresszív all-in-t hogy meg lett adva, én Hamilton drukkerként már vártam ezt, Max kitolta Imola-ban, kitolta Barcelona-ban, most is agresszor minden szituációban.