• repvez
    Sztem meg neked kéne visszanézni még párszor.
    Amit mondtam, az, hogy amit nyilatkoztak és ami valójában volt a kettő nem passzol.
    Ha megnézed a felvételt, a pálya túloldaláról a poroltós faszi előbb áttért mint az orvosok kiszálltak volna a kocsiból, majd ketten próbálják kibisztositani a poroltót.
    Majd miután ez megvan elkezdik oltani a tüzet, de az orvos az csak oda megy, de a melegtől semmit nem tud csinálni, nem húzta át GRO-t a palánkon, mert addigra már saját erőből kimászott és hiába írják, hogy elnyomta a tüzet ez úgy hangzik, mintha a tűz valami fizikai akadály lenne amin magától nem tudott volna átjönni.
    Az a poroltózás segített valóban, de ha nem lett volna akkor is ugyan így kijutott volna GRO saját magától.
    Tehát fizikailag semmit nem tettek a kiszabadításban. Közben a vezető, a másik poroltót kereste a kocsiban, majd mikor már kint volt GRO akkor kettőt ráfújt , pedig nem égett .
    De a hírekben ők ketten voltak a hősök, miközben a helyi tűzoltóról szó sem esik

A másik , meg egy ilyen ütközés után még ha nem is látszik, hogy valamije sérült, akkor is véleményes, hogy valami belső vérzés vagy gerinc illetve borda törése lehet amit a sokktól nem érez, erre a legtöbb helyen azt írják, hogy fektessék le és ne mozgassák amíg a mentő ki nem jön. itt meg leültették a kocsi mellé, majd be a kocsiba. és ahhoz képest, hogy tűzben volt, nem láttam, hogy adtak volna rá oxigén maszkot.
    Mert olyan jó volt a doki, hogy szemre megállapította, hogy a sisakon nem jutott be semmi.

Mondjuk ez is érdekes, hogy a GRO helyére akkor miért nem öt ültetik be fittipaldi helyett, ha a ö lesz jövőre az uj versenyző.
    Utoljára szerkesztette: repvez, 2020.12.01. 09:38:05