FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Magnum PI
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez a beszélgetés ami itt folyik is hűen jellemez sok mindent 😞.

Én úgy látom, hogy minden a ketten kellően agresszívek voltak. Olyan első fél kör volt ami amiről már régóta álmodozunk.

Mind a két pilótának megvolt a motiváció. Hamilton nem lehetett kevésbé agresszív az otthoni futam és a ponthátrány miatt, meg kellett mutatni hogy mindent belead. Az ilyen szitukat eddig rendszeresen elengedte és inkább a biztosra ment, most bevállalta a kockázatot és mindig ott maradt. Verstappen pedig tudta, ha elmegy Hamilton, nem fogja tudni visszaelőzni az alacsony tempo miatt.

Függetlenül attól hogy a végén ki is volt a hibás szerintem Verstappen vállalt most túl sok kockázatot már az előző kanyarokban is, mert ő vezette a bajnokságban egy ütközés és egy esetleges nullázás mindent elvisz.

Öreg, ha beszélsz valamilyen idegen nyelvet, olvasd már el a nemzetközi sajtót és különösen a kommenteket.
Szerintem ma csak te és hamilton látta maga mellett verstappent.....
Bár ha végiggondolom, egy bolondokházában is csak Napóleonok vannak....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

maffioso
Szerencsére te egy ilyen kurvanagy szakértő vagy aki minden helyzetben megmondja a frankót és akinek ez nem tetszik az egy rasszista pöcs aki amúgyis rosszul látja.

\"If in doubt, flat out!\"

repvez
Ja meg ha szerinted ez mellette volt akkor veled is kár folytatni, az hogy a kanyar elött mellette volt az nem jelent semmit, ha a RB késöbb tud fékezni és a kanyar csucspontja a RB-nbek lett volna meg meg övé a jog is hozzá, mert elörébb volt egy egész kocsival, itt ha egy kicsit lassit hamika akkor nem érnek össze mert márt mögötte van.

Az meg megint milyen hulye érv, hogy az ötközés miatt sodródott kifelé hamilton . Azért sodrodott kifelé, mert akkor is nyomta neki mindegy minden alapon mikor látta, hogy nem fér be.
Ugy látom te csak trollkodsz .
hamilton mai napja teljesen hűen jellemzi a teljes karrierjét.
Kilöki a fő riválisát a pontversenyben, majd kap egy himi humi büntetést, majd rászólnak a csapattársra, hogy jó lenne elengedni.
Kihagytam valamit?
Tényleg egy igazi sportember.....

lac coo
Itt meg azütközés pillanat, Hamilton már j vában lassúl ( hátrébb is került egy jó fél autónyit ..) hogy el tudjon fordulni, Max meg gőzhengerként húzza befelé,. úgy hogy van mellette 12 méter hely ... Tudta Max, hogy beszopta, azért is volt ilyen agresszív. Nekem ez fele-fele, bárki bármit mond, főleg ha azt egy ostobba niggerező barom mondja ! 😉

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

maffioso
Fejezd be. Köszi. Minősíthetetlen már ez amit művelsz

Akkor most még picit léptesd előre a cuki kis távkapcsolóddal.....szívesen.

Srácok, valki csináljon már egy videót "hamilton összest" ilyen belső íves kis szemétségeiről, fizetek is érte, amellett nagyot is menne most a youtube .on.

lac coo
Jah, tényleg most látom nem volt mellette ... 😄

lac coo
Én megnéztem párszor mellette volt, aki szerint nem azzal kár is tovább fpoglalkozni, Megkockáztatom még a csúcspont is meg lett volna Hamiltonnak, mert fékezett rendesen azért kerül egy picit előrébb Max és érte utol hátsókerékkel. Hamilton az utküzéstől indult el dúrvan kifelé .... szerintem egy versenybaleset.

repvez
Ha nem tudsz menni a szokásos szük iven mert melletted van egy autó, akkor azt kell csinálni, hogy lelassitasz, mert akkor kevesebb lesz a lendulet és kevésbé sordodsz kifelé is szukebben is tudsz fordulni és nincs összeérés.
Verstappen meg a szokásos iven ment, mert NEM volt MELLETTE, hamilton.

Ez a szinészi játék a nyilatkozatnálmeg szánalmas, eljátsza a nagy halált, hogy menynire kifáradt , de érdekes, amikor malajziába a legmelegebb versenyen, 1 körelönnyel nyer, meg meg se izzadva unnepelteti magát. meg ugyan az a PR maszlagot, nyomatja, hogy igy a szurkolók energiája,meg a gyárban igy meg ugy. miért nem lehet legalább itt saját vélemyént mondani vagy legalább mint mások egy kicsit realistábban, nem mindig ezt a nagyon ajnározós szolamokat.
maffioso
Észrevehetnéd hogy minden esetben kivétel nélkül ezt a senkiházi sportszerűtlen embert véded. Meg sem próbálod átgondolni amit láttál.
Hamiltonnak hányadik ilyen belső íves kilökése ez? Csupán Albon ellen már van 2. Hány kell neki még mire a körmére vernek egy baszomnagy fém vonalzóval?

Berki, te vagy az?
Hiányoztál...

Na fasza, meg akartam nézni a Top Gun 2 -t....
Bosszúból letöltöm😊

sure
Sajnálom LEC-et, bár Ferrarit a pódium második fokán látni így is kellemes meglepetés, szép munka, a gőzhenger ellen nem volt orvosság.

HAM az én véleményem szerint megérdemelten nyert, annak ellenére, hogy inkább szerettem volna VER-t a dobogó tetején látni, vagy mindkettőjüket nullázni.

NOR, RIC, SAI, ALO hatalmas pacsi.

Isten nem bottal, hanem VMware.

lac coo
Én rengeteget autózok gépen ,azt tudom , meg minden versenyző is tudja ha beszúrnak neked belső íven,NEM tudsz menni a szokásos legszűkebb íven mert MELETTED van egy autó. Szerintem Werstappen túl agreszív akart lenni , túl le akarta csapni az ívet .....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.07.18. 18:16:37

"nem hagyja, hogy bármi az útjába álljon" by hamilton
Igen, azt láttuk.

Ez az ember nem sportember, veszélyeztette egy versenyzőtársa életét. Ennyi. Pont.
Ünnepelteti magát, Verstappent azóta továbbszállították egy másik kórházba.
Senkiháziszarember....

Te meg próbáld már meg levenni a szemellenzot és nem védeni a majmot... Ferrarinál sokkal erősebb a Merci... Így is ciki, hogy segítséggel alig bírta beerni Leclercet 2 körrel a vége elott

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

repvez
Meg probálhatnál hamilton imádat nélkül elfogulatlanul is nézni az eseméyneket.
Egyáltalán nem volt mellette, igy igen is el kellett volna vennie, ha mellette lett volna akkor nem az első és a hátsó kerék ér össze hanem az első kerekek, és akkor nem uszta volna meg ennyi sérüléssel hamilton sem, mert akkor neki is törtek volna az alkatrészei.

Norris megérdemelte volna a dobogót.
lac coo
Próbáljatok már értelmes emberekne klegalább látszani ! 😄 😄 😄

lac coo
Azért ezt odatette Hamilton ! Balesetet megnézve YT-on, Werstappen sokkal durvábban húzta rá, mint amennyit Hamilton picit kijjebb csúszott... szóval fene tudja, mellette volt Hamilton , miért taposna a fékbe ....
szerintem érezté ka bírák is, hogy ez nem kéne büntetni de valamit kénytelenek volntak adni... 😄

Senkiházi tanulatlan nigger, az egész pályafutásának semmi, azaz nulla a sportértéke.

repvez
És hamiltont nem buntetik, most meg , hogy ü is ugyan ugy már nem elöször lassitott le a boxfal elött a befutónál mint verstappen, ?
Csak ugye verstappent megbuntették ilyenért .

az FIA, meg azért várt ennyit a buntetéssel, hogy kikalkulálják, hogy menyni elég a nyeréshez buntetéssel is haminak.
Sippie
Ezt mondtam... Ejnye bejnye 10 másodperc, ami semmit nem ér. Reméljük kibasszák őt is párszor mostantól.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Red Bull helyében én még ma bejelenteném, hogy nem indulunk a szezon további versenyein.
Az ügyvédem számát meg elküldeném email ben a FIA nak, forwardolva Toto nak is.
Utoljára szerkesztette: simonl, 2021.07.18. 18:01:57

El is kapcsoltam... Bekaphatja ez a pocs.. Leclerc nem értem miért nem védekezett kemenyebben

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Undorító verseny, mint kivétel nélkül minden más, ami angol.

oneal1
gratula az fia-nak! Így kell meghozni egy döntést! 😊

undorító ez az egész...

Basszák meg, a szomszéd öregasszony is megmondja előre, hogy ez így nem büntetés....

hozzáteszem a nagy bajnok pedig majd előadja élete legnehezebb futamát, úgy hogy kivágta a riválisát 😊
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2021.07.18. 18:00:11

!Forza Ferrari!

EB meccset is újra akarják játszani nevetséges indokok miatt jaj van baj naluk

Nincs undorítóbb nemzet a foldön mint az angol.....

Mitől lett ilyen gyors azonos gumin?

Vajon Lecler -t is kiüti kisbarátunk?

Az milyen már, hogy egy F1 es Ferarri -ban van egy külön Race üzemmód😊

Ha ez buzi megnyerne nincs igazsag

Azt is borzalmasan sajnálom, hogy Massát félreállították a Williamsnél egy ilyen szolgalelkű senkiházi miatt.

Leclerc elkezdett spórolni elől?

Jó pénzt kasziroztal volna

Facebookon is minden kommentet javítani próbál és harit a szurkolok ellen egyfolytában...

sure
re #176227:

Én LEC-NOR-BOT -ot spoilereztem be a #176199-be, az első meg a harmadik még be is jöhet 😉

Isten nem bottal, hanem VMware.

Vettellel mi lett h így hátul van?

Wéber igyekszik magát komoly szakértőnek eladni, de egy beképzelt idióta.

lac coo
Amugy a balesetet meg nehany Alonso kanyart leszamitva ez is egy ertekelhetetlen unalmas futam....

Na most szúrták el Sainz versenyét is

Ki tette meg az elején Leclerc et? 😄 meg a végén bejon a tipp

lac coo
Webert se ertem neha... eddig azt mondta joga van mellette lenni , most meg hogy fel kellett vopna adni. Egyik kifele ment masik belfele ,osszeakadtak, ennyi. Ez a ne keresztezd a masik ivet ez egy hatalmas faszsag volt megint....😊

Ilyen nincs, undorító büdös rohadék nigger.