Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Hamilton drukkerként nincs vele bajom. A Haas olajat folyathatott, azt meg kellett nézni, az SC jogos. .az hogy mi a tökért tolták el onnan az autót azt nem tudom, az egy jó hely volt, de mindegy, lezárták a pit bejáratát, és kitették a jelzést. Hamilton meg beleszaladt.
A tanulsága sztem annyi lehetne hogy egy sokkal egyértelműbb jelzés kell és ne felváltva villogjon egy másik jelzéssel...amennyiben valóban ott tolták volna za útban az autót és egy versenyző el tudja nézni a jelzést az kialakíthat egy balesetveszélyes szitut. Nyilván ez csak az első 10-15 másodpercre igaz, később már szólnak a csapatok a versenyzőnek.
Hamilton is bajba került a mezőnyben, és előrébb még komolyabb bajba lett volna, mivel úgy állították az autót mint annak idején a Red Bull-t (el is híresült Vettel-ről hogy nem tud előzni, ok nélkül).
Gasly jót ment, Sainz is, Stroll szerencsés.Albon-t meg megbüntették olyanért amiért tavaly itt Leclerc nem kapott semmit (illetve ..feljegyezték).
jó futam lett.
Egyébként Bottas azért csúnyán leszerepelt akárhogy is nézem, Verstappen kiesésével, Hamilton hátraszorulásával neki ennél többet ki kellett volna hozni...mittomén legalább próbálkozni, de kb. az volt mint tavaly.