• AnuluWork #174180
    Mi a bajotok Albonnal? Ez a RB nem jó. Verstappen is elég sok buktán ment keresztül, mire megbízható teljesítményt nyújtott mind idén, mind korábban. Rakatszor kiesett a saját maga és a RB hibájából. Pl. Spa, tavaly. Mekkora baromságot csinált Verstappen már ott az elején! Ott ahol Albon a végéről (17.?) az 5. lett. A RB rendben van pilótailag, csak Albonnak fel kell fognia, hogy nem a kedvezményezett Maxra kell koncentrálnia és jönni fognak az eredmények. Ausztriában is bizonyítani akart, és elqurta. Horner szemétláda. Simán elképzelhető, hogy Albonnak is nyomták a vakert, hogy menjél, mint Gasslynak. De Ricci mellett Max is csinált ilyet korábban sokat. Nem temetném a RBt. Baromi erősek. Sőt, szerintem Gassly is marha gyors.

    A Mercinél Bottas egy sima Barrichello/Massa szint. Se több, se kevesebb. Talán több, mert baromi erős az autó, Hamiltonnak is van szar napja, és a többiek sehol sincsenek. Megnézném a szerződését, hogy bele van-e írva, hogy kedvezményezett Hamilton v. hogy Hamilton első számú! Simán elképzelem, hogy igen, és saját maga miatt ennyire szürke. A Ferrarinál meg úgy tűnik, mintha Vettelt akarnák kicsinálni egy ideje. Kimit évekig szopatták, 2018ban meg a végén ráengedték Vettelre. Nem is ment rosszul. Már Leclercben gondolkodtak hosszútávon. A szerződéskötés körüli szemétkedés is erre ment ki. Olyan ez így - és nem vagyok Vettel hívő -, mint a foci: csak azért megvesz vkit a Real v. Barcelona és kispadoztatja, csak, hogy az NE szerződjön olyan csapatba, amiben ki tudja adni a teljesítményét, mert akkor ellenük is játszik, éssss ...

    A Ferrari tudja mit tud Vettel. Ezért szerződtették egy szar autóba. Oké, szar Ferkában szarul megy Alonso, Raikkonen, Schumacher és Vettel is. Leclerc sem jobb, max. illúziót keltő pl. az osztrák dobogója meg a csaló motorral szerzett tavalyi győzelmei. Úgy tűnik, mintha semmi más célja nem lenne politikailag a Ferrarinak, csak hogy Vettelt lejárassa, hogy az se Hamilton, se a RP egyik helyére ne legyen leigazolva, mert ha leigazolják, akkor - látva a Ferka szenvedését - ez opció lenne. Mint ahogy Sainzot fikázzák a Mekisek, hogy miért döntött így! Simán úgy érzem, hogy Sainz is azért jött a képbe, hogy NE kerüljön oda, ahová ha eljutna, veszélyes lenne erre a szar Ferrarira.

    Amit az olaszok politikailag tolnak, katasztrófa. De ez nem lenne egyedi eset. Mansellt is átverték anno, miért ne vernék át Vettelt? Ennek ellenére ha Mercedes, akkor Vettel jól fog kijönni a dologból, ha pedig RB-Aston Martin, akkor, ha tényleg kiszállna a Merci, akkor szintén. Kizártnak tartom, hogy Hamilton szerződését a Covid miatt nem írták alá. Azt se hinném, hogy a pénz miatt. Olyan ez, mintha Hamilton más karrierbe fogna ha megnyeri az ideit, vagy mintha a Merci nem Hamiltonban gondolkodna jövőre. De megy a kavarás rendesen.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.08.12. 12:33:27