FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miben, hogy az egyenes végén kerszteb állt?
Pereznek volt valami gondja?
Magnum PI
Nem akarom mentegetni Mazepint de ebben a mérnöke is benne volt.

https://streamable.com/0oj4p1

nearo
fú mennyivel nagyobbak a mai autók... :O
//www.youtube.com/embed/kuQZtFKdFKg

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

AnuluWork
Sárga zászló pont érintette. Egyébként, szinte éreztem, hogy Mazepin meg fog pörögni, úgy rohant előre, csak a franc se érti miért. Kb senkivel nincsenek versenyben, olyan lassú a Haas. Erre megpörgött.

Filóztam télen, hogy vajon miért jobb ez Gene Haasnak, hogy nem szünteti meg a csapatot, helyette Schumacher a német szponzor, és Mazepin a ruszki szponzor szabja meg a sorsukat. Egy amcsi csapat ruszki színekben pompázik, mellé még lassú is, és megkapták Mazepint, aki, mint egy idióta rohan a francba a mezőny leglassabb autójával.

Nem azt mondom, hogy ne kockáztassanak, de ez a pörgés miért is kellett?

Komolyan, fel kell készülni egy ilyen faktorra is, hogy pár idióta futamról futamra fogja szétcseszni a Q1 végét, ezzel rakat pilóta lesz, akik fenn fognak akadni a sárga zászlós figyelmeztetésen.

Most Ocon és Vettel szopta be leginkább, de máskor más fogja. Most elképzelek egy Monacot Mazepinnel! Juj!
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.03.27. 21:01:19

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Ingy2
Én sem, de Mazepin forgásával belecsúszott a sárga zászlóba (replay alapján).

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

nearo
milyen szponzor van a mekik visszapillantójának tetején? olyan, mintha az lenne odaírva, hogy bitch... :D

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Van meglepi rendesen :D

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

bakkerman
Megmondta hogy 4-5 futam fog neki kelleni...ami egy pontig ertheto de ha a csapattarsa tudja hozni a q3-at ö meg q1-ben kirepul arra nincs magyarazat...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nem tudom tovább védeni Vettelt sajnos.

HTS s3rg1nh00
ahogy a gyári Mercedes vezethetőségét elnézem,szerintem a versenyen egyikük sem lesz a dobogón.ha tippelnem kellene VER-PER-GAS,de majd meglátjuk<#miaz>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

mcmoha

adam46
Egy ilyen sorrendet eltudnék fogadni, bár holnap a Merci feltekeri a motort. Amúgy jók ezek a képek, köszönet értük. <#eljen>
mcmoha

Nagyon erős eleje baromi erős közepe.Jó évad lesz ez.3 VB a közepébe(Rai.Vet.Alo) remélem nagyokat meccselnek majd

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

mcmoha

RatBaG
kimi <#taps>

//www.youtube.com/embed/ktxrNpwi7TA

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
//www.youtube.com/embed/R0H0X0KXzbA

Per Aspera Ad Inferi.

No! Ez nagy meglepetés. Ennek örülök. A Motorsport Games-en tényleg jól ment, de tavaly a Formula Renault Eurocupban nem alkotott valami nagyot. Akkori csapattársa Colombo (aki idén a Camposhoz igazolva szintén csapattársa lesz) a 4. helyen végzett, ő a 16. helyen.

Az Indexről meg csak annyit, hogy megemlítik, hogy ezelőtt még GP3 néven Kiss Pál Tomi jutott el eddig. Ami okés, de utánna ezt írják: "előtte pedig a máig egyetlen magyar Formula–1-es pilóta, Baumgartner Zsolt szerepelt ebben a géposztályban."

Nos Zsolti itt nem ment, mert ilyen szint nem volt a "piramisban". Ő az F1 előtt az F3000-ben versenyzett, ami a volt GP2 és mai F2 szintje. Előtte meg a német F3-ban ment, ami a mostani Regional F3-nak felelne meg.

Tóth Laci tavaly pont ez utóbbi szinten versenyzett, hiszen a két éve a Formula Renault Eurocup a regional F3-as kocsikat használja, idén pedig egyesül is a kettő bajnokság. Ilyen rövid neve lesz: Formula Regional European Championship by Alpine <#eplus2>

Egyébként ha már utánpótlás, jelenleg még két fiatalemberről tudok, akik nemzetközi formula bajnoság(ok)ban indulnak majd.
Válint Bence már tavaly is ment olasz meg talán német F4-es futamokon. Idén a teszteken elég jó 32-35 indulóból 10-12. helyen szerepelt a Van Amersdorf Racing színeiben.
Valamint újoncként indul Révész Levente is. Ő eddig a 20-22. hely környékén volt megtalálható. (A név nem véletlen ismerős a Révész Transzos familia tagja az "öreg" Bálint az apukája, aki rallycrossból is lehet számotokra ismerős.)

bal szelso nyert:DDD, na ez legalabb igazi verseny volt:)))

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

AnuluWork
Ezt a befutót láttátok? :)
//www.youtube.com/embed/meyQjUlbla0

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

mcmoha

//www.youtube.com/embed/exAFjMztEJg

repvez
megnéztem a harc a túlélésért 3. évadát.
Nem volt rossz, de sajnáltam hogy igy összevissza válogattak részeket. és a csapatok és versenyzők kore csoportosították az egyes részeket és nem ugy, hogy egy egy versenyt minden résztvevő szemszögéből megmutattak volna ugy lett volna az igazi. .
Voltak ilyen részek is, de mondjuk amit az egyik oldalon bemutattak az mondjuk a 2. részben volt és a másik oldalról mondjuk csak a 8. részben érintették ami igy egy kicsit szétszortá tette a dolgokat.

Jobb lett volna ha sorrendben veszik mondjuk 2-2 verseny egy részben és annak a háttér dolgait mutatták volna meg az érintett csapatokkal és versenyzőkkel.
AnuluWork

AnuluWork

AnuluWork

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.03.15. 22:17:01

nearo
Rai 165 kör, Russel 157, az igen :D

mcmoha

AnuluWork

AnuluWork

AnuluWork

mcmoha

mcmoha

allock
//www.youtube.com/embed/cUW-EcDWzp4

#hhwnd

mcmoha

AnuluWork
Miért érzem úgy, hogy az idei meki olyan meglepetés lesz, mint a Brawn volt? :)

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

mcmoha

mcmoha

mcmoha

Milyen nagy kedvvel próbáltam anno megfesteni a Grand Prix 2-be......
Most meg kb hidegen hagy kinek milyen festése lesz, ronda mind! (A formájuk miatt....)
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2021.03.11. 11:26:16

igen ez az auto is gyonyoru volt...remek parost alkottak a BMW-vel

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.