FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Filóztam télen, hogy vajon miért jobb ez Gene Haasnak, hogy nem szünteti meg a csapatot, helyette Schumacher a német szponzor, és Mazepin a ruszki szponzor szabja meg a sorsukat. Egy amcsi csapat ruszki színekben pompázik, mellé még lassú is, és megkapták Mazepint, aki, mint egy idióta rohan a francba a mezőny leglassabb autójával.
Nem azt mondom, hogy ne kockáztassanak, de ez a pörgés miért is kellett?
Komolyan, fel kell készülni egy ilyen faktorra is, hogy pár idióta futamról futamra fogja szétcseszni a Q1 végét, ezzel rakat pilóta lesz, akik fenn fognak akadni a sárga zászlós figyelmeztetésen.
Most Ocon és Vettel szopta be leginkább, de máskor más fogja. Most elképzelek egy Monacot Mazepinnel! Juj!
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.03.27. 21:01:19
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Az Indexről meg csak annyit, hogy megemlítik, hogy ezelőtt még GP3 néven Kiss Pál Tomi jutott el eddig. Ami okés, de utánna ezt írják: "előtte pedig a máig egyetlen magyar Formula–1-es pilóta, Baumgartner Zsolt szerepelt ebben a géposztályban."
Nos Zsolti itt nem ment, mert ilyen szint nem volt a "piramisban". Ő az F1 előtt az F3000-ben versenyzett, ami a volt GP2 és mai F2 szintje. Előtte meg a német F3-ban ment, ami a mostani Regional F3-nak felelne meg.
Tóth Laci tavaly pont ez utóbbi szinten versenyzett, hiszen a két éve a Formula Renault Eurocup a regional F3-as kocsikat használja, idén pedig egyesül is a kettő bajnokság. Ilyen rövid neve lesz: Formula Regional European Championship by Alpine <#eplus2>#eplus2>
Egyébként ha már utánpótlás, jelenleg még két fiatalemberről tudok, akik nemzetközi formula bajnoság(ok)ban indulnak majd.
Válint Bence már tavaly is ment olasz meg talán német F4-es futamokon. Idén a teszteken elég jó 32-35 indulóból 10-12. helyen szerepelt a Van Amersdorf Racing színeiben.
Valamint újoncként indul Révész Levente is. Ő eddig a 20-22. hely környékén volt megtalálható. (A név nem véletlen ismerős a Révész Transzos familia tagja az "öreg" Bálint az apukája, aki rallycrossból is lehet számotokra ismerős.)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Nem volt rossz, de sajnáltam hogy igy összevissza válogattak részeket. és a csapatok és versenyzők kore csoportosították az egyes részeket és nem ugy, hogy egy egy versenyt minden résztvevő szemszögéből megmutattak volna ugy lett volna az igazi. .
Voltak ilyen részek is, de mondjuk amit az egyik oldalon bemutattak az mondjuk a 2. részben volt és a másik oldalról mondjuk csak a 8. részben érintették ami igy egy kicsit szétszortá tette a dolgokat.
Jobb lett volna ha sorrendben veszik mondjuk 2-2 verseny egy részben és annak a háttér dolgait mutatták volna meg az érintett csapatokkal és versenyzőkkel.
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2021.03.19. 22:19:45
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.03.15. 22:17:01
Per Aspera Ad Inferi.
Most meg kb hidegen hagy kinek milyen festése lesz, ronda mind! (A formájuk miatt....)
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2021.03.11. 11:26:16
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.