• Nyers
    #174121
    Nem vagyok Hamilton fan, csak aggódom mentális egészséged miatt, ezért hosszabban válaszolok (nagyon ízléstelenre sikeredett az irományod).

    Pont eggyel feletted osztották az F1es konstruktőri világbajnokok sorozatát. Szép minta rajzolódik ki, nem véletlenül és ez szinte minden sportágra jellemző. Bizonyos csapatok nagyon beletalálnak az aktuális szabályrendszerbe / hatalmas összegeket tolnak a fejlesztésekbe, amik működnek is, csapatsportokban jól igazolnak, jó játékospolitikát folytatnak, saját nevelés etc. Ilyenkor óhatatlanul "dinasztiák" alakulnak ki, amik évekre meghatározzák az adott játékot és itt lehetne sorolni végeláthatatlanul a példákat. Igen, ez tud kissé unalmas lenni, főleg, ha az ember az ősi riválisnak szurkol, de ez már csak ilyen.

    És végül Hamilton. Igen, szerintem vitán felül áll tehetsége, korszakának egyik legjobbja. És a legjobb pilóták a legjobb autókat szokták hajtani. Ugyan ez igaz Schumacherre is, csak talán már nem mindenki emlékszik rá. Ha kicserélnénk Hamiltont Schumacherre az írásodban, pont ugyan úgy ülne, csak 20 évet kéne visszamenni az időben. Nála is többségben van az inkább kicsit unalmas VB címek, mint a végig izgalmasak.

    Bízzunk abban, hogy a következő generációs F1es autók majd összerántják a mezőt és nagyobb csata lesz több csapat között a győzelemért.