182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#176571 A gumistratégiákat mindenesetre lenullázta az időjárás. A nemzetközi helyzet egyre fokozódik :) -
#176570 sc felvezetős rajt, 4.körben mégnagyobb eső, majd másfél órás piros zászló.. -
#176569 na, elvileg el is kezdett esni a pályán is
mondjuk viccesebb lett volna, ha még szárazon el tudnak rajtolni, és 5-10 percre rá jön az eső, de így is jó lesz remélem :) -
#176568 Itt Érden teljesen borult az ég. Ha ez a pálya felé megy a rajtra pont megered az eső. -
#176567 hmm, időképen nézegetem a radart, egész ígéretes képet mutat :) szerintem lesz eső, ha a rajtnál nem is, de fél 4 környékére megérkezhet -
#176566 Budapest délnyugati sarkáig ér a 2-es szintű riasztás viharokra -
#176565 Szerintem egy 1-2 órán belül lesz valamennyi eső -
#176564 A kisebb tökéletesen megfelel :)
De ha csak az aszfalt hőmérséklete egy 15-20 fokkal alacsonyabb lesz, mint tegnap meg pénteken, már az is jól bekavarhat. -
#176563 sok szempontból az lenne a legjobb :)) -
#176562 Most a legfrissebb alapjan a verseny elott fel-egy oraval lehet nagyobb eso, a startra elall, es utana fel oraval lehet meg egy kisebb eso.
https://jumbo.idokep.hu/
Aztan lehet, semmi nem lesz:D -
#176561 Az F3-on esett, még most is csak száradóban a pálya, #176523
re #176524 - az első forgatókönyvre SAI időmérője után egyre kevesebb esélyt látok
Hajrá ALO!
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.08.01. 11:30:28 -
#176560 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Természetesen az F1 is csak a sorosbérenc-hálózat része, csodálkozom is, hogy nem jött még elő ez a jolly joker.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: sure, 2021.08.01. 11:15:44 -
#176559 A hajnali, reggeli es a mostani esozesbol kivancsi leszek mi marad a versenyre. A radar elorejelzes alapjan 16:00 kornyeken esni fog (a kepen levo datumhoz +2 ora).
-
#176558 Várd csak ki, hogy mit fog kapni Hollandiában! -
#176557 Nem tudom, de ezt most elcseszték...és hiába maszatolnak, Norris és Ocon miatt tök mindegy mit csinálnak a Mercedes versenyzői, akkor is limitálták volna Verstappen-t, kivéve ha előznek. De nekik nem kellett mert ők befértek.
-
GPx8 #176556 b-type: szarok a stratégák. Ennyi. Mi jobban csinálnánk! ;) -
#176555 Hamilton az a típus,m akit ez nem hogy hátráltat, de még tipikus ne cibáld az oroszlán bajszát szitu, mégjobban vérszemet kap :DDD -
#176554 Akkor meg miért kellett volna sietni Hamiltonnak, ráesni az előtte lévőre ? :) -
#176553 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dehogy mosták. Azonnal pampogni kezdtek a népek, amikor elvették a játékukat, hogy drag queenek és lmbtq szervezetek népszerűsítsék a nemváltást és a többi hülyeséget.
Részemről ennyi.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.07.31. 17:50:18 -
#176552 best fans?
https://streamable.com/dbop18 -
#176551 jól csinálta a Red Bull, most mindketten kilökhetnek 1-1 mercist, mindössze 10 másodperces büntiért, aztán behúzzák a futamot 1-2. Hajrá hajrá! -
#176550 pontosan ezért kellett volna Verstappen-t kiküldeni hamarabb.
Senki sem csinált semmi elítélendőt:, Bottas várt Ocon-ra aki Norris-ra várt, Hamilton várt Bottas-ra, a Red Bull meg utoljára küldte ki a versenyzőit. -
GPx8 #176549 F1 az aerodinamikáról szól. Nem jó "piszkos levegőben" menni gyorskörön. Ezért. -
#176548 Hat ha en sietek , es az elottem levo is siet ha en is, akkor miert lassit vissza ? Mindegy az en agyamban ebben semmi logika nincs :))) -
#176547 Fúúúúúú,
Ha Max gyorsít, akkor Hamilton is, ergo nem tudja megelőzni, majd Hamilton visszalassít. -
#176546 Kutya legyek ha ertem..... Akkor miert nem gyorsitott ? :) Nem mintha sok mindent befolyasolt volna ez a vonatozas , kozelebe nem voltak most Hamilton tempojahoz, Perez is meguszta ... -
GPx8 #176545 Laccoo: amikor közelebb ért, akkor mindig gyorsított. -
#176544 Nem tudta volna megelőzni, mert ha gyorsít, akkor Hamilton is. Geciség, semmi más, dehát mit is várunk a Sirtől? -
#176543 De lattam. De nem ertem, tilos elozni vagy mi...? En tuti megeloztem volna, aztan kocsikazz mogottem ahogy akarsz ....:) -
GPx8 #176542 Laccoo: nem láttad? -
#176541 Most nekem nincs meg ez a vonatozas az idomeron.... Nem szabad kikerulni ha valaki lassan megy a palyan ? -
GPx8 #176540 Az AfroAngol (hehe) srác megint nagyon sportszerű volt... :D -
#176539 -
#176538 legközelebb qualon egyszerűbb ha a mercedes egy falat húz a redbull box elé, hogy ki se tudjanak jönni :) -
#176537 VER a silverstone-i motort használja. A Sky közvetítésben azt mondták, a kipördülés és a becsapódás között üresbe tette a váltót és leállította a motort, valószínűleg ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy használható maradt. -
#176536 -
#176535 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igazából a Fidesz célja pontosan ez volt, hogy összemossa a pedofilokat és a melegeket, és ez láthatóan nálad is nagyon bevált:
"csak mert itthon elvették a pedofilok kedvenc hobbiját ..."
Miközben senki nem azon háborog, hogy miért hoztak pedofil ellenes törvényt, hanem azért, mert összemosták a melegeket a pedofilokkal. Hidd el, hogy ki nem állhatom ezt a manapság divatos LMBTQ propagandát, hogy nem lehet megnézni egy kurva sorozatot, ami nem arról szólna, hogy ki mennyire meleg és ez mennyire menő/elnyomott. De, attól, mert valaki meleg, még nem egyenlő a pedofíliával. Ha a fidesz pedofilokat akar látni, akkor érdemes csak megnézni a saját táborát, Keletával és az indiai nagykövettel, de ha annyira vallásosok, akkor kezdhetik a papoknál is a tisztogatást...
Nyilván ők is tudják, csak kellett egy gumicsont a Fudán/Pegazus ügy elmismásolásához és ez megint bevállt! -
#176534 igazából nem is tudom miért csodálkozom,hogy néhányan csak nézik de nem látják az F1-et,ha már egy színes cipő is fújolást vált ki belőlük -
#176533 Biznisz volt. Bakuban is van F1 és most idéntől (elvileg) Szaúd-Arábiában is lesz. -
#176532 Mindeközben 35 éve
Nincs diktatúra, ahogy 1986-ban sem volt, sőt, egy hihetetlenül előre mutató lépés volt, hogy egy KGST országban Forma-1-es versenyt rendeznek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!HAM meg VET a 35 évvel ezelőtti progresszivitásnak mutatnak görbe tükröt.