Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Én hagynám visszaállni a régi tesztlehetőségekre a csapatokat. Korlátlanul, pénztárcától függne minden. Értem én, hogy akkor mások lelépnek a költségek okán, de így meg van egy győztes csapat és kész. Ez se jobb, max. ad egy illúziót, hogy milyen jó a Mercedesen kívül néha a Ferrari és a Red Bull győz, akik mellé - nem a Mercedes mellé - hogy felért a mezőny! Húúúú. A mezőny, melynek tagjai: McLaren, Williams, Renault. Rakat cím és győzelem, most jelenleg a középmezőnyben ...
Jaj de jó, hogy felértek a Ferrari és a Red Bull szintjére! Mekkora ez már! Ja, hogy a Mercitől mindenki minimum 1 másodpercre van, ha azok feltekernek mindent? Mindenki elalszik a futamok alatt? Kit érdekel ...
Az új ERAnál unalmasabb, elqurtabb F1 talán még sosem volt. Lehet dominálni, de most minden úgy le van szabályozva, hogy csoda, hogy a RB nem dobta még be, sem a Ferrari 2007 óta tartó szerencsétlenkedés miatt! A Renaultot és McLarent már nem is mondom ...
Oké, a Ferrarinak ott volt a kétezres évek elején előnye. Ami ahogy bejött egy új gumiszállító, már szopta is be a Ferrari.
Egyszerűen, hiába van Leclerc és Verstappen szintű fiatal, ha még NAGY CSAPATBAN SE tudnak bajnokságot nyerni.
Elhiszem, hogy a Mercedesnek ez jó. De ez így futottak még versenye. Túlzottan gépies minden. Gombok, kapcsolók,
Ez ami most van, hogy még defekt után se lehet megverni a Mercedest már röhej kategória. Kellett hozzá egy Red Bull is. Ha ez 2022ben így marad, ennek a szarnak, nézők nélkül meg pláne, lőttek.