Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Azt már nem a cikk miatt irtam, hanem mert több csapat is megemlitette, hogy a DAS-t nem tudják kifejleszteni a szezon alatt, jövöre meg már nem használható igy nem éri meg .
Ezzel csak azt akartam szemléltetni, hogy az autó egy kis részét nem tudják áttervezni egy szezon alatt, de a Ferrari majd augusztus végére az egész autót teljesen átmodisitja juliustol számitva 2-3 hónapon belül.
Az ilyen kijelentésekre gondoltam a nyilatkozatok kapcsán, hogy az ilyen átlátszo bullshiteket jó lenne ha mellöznék vagy legalább egy kicsit hihetöbben addnák elő.
ÉS ugyan ez megy minden évben, hogy a téli szunet alatt megy ,hogy ilyen jó lett meg olyan jó lett minden meg ennyi lóerőt találtunk meg kijavitottunk minden elözö gyenge pontot, aztán az első pár futam után, mikor kiderül , hogy a többiekhez képest sehol nincsenek, meg jön, hogy az alapjaiban rossz a koncepcio és már nem is tudnak rajta nagyon módosítani.