FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sure
Számodra minindig érthetetlen a VSC meg az SC, pusztán mert 20-30-40 éve még az volt a fasza, hogy évente 1-2 versenyző vagy pályabíró életét vesztette...

"Strollnak keresni valahol máshol helyet vagy kiulni a kispadra tartalék pilotának."
Te kiraknád a saját gyerekedet, miután vettél egy F1 csapatot, hogy vesenyezhessen benne? AMúgy már Stroll sem annyira béna, mint korábban, kezd magára találni.

"Ha nem akkor tényleg el kellene gondolkodni azon, hogy az F1 az a tehetséges autóversenyzők versenye, vagy a Gazdag apucik fiainak szorakozása."
Mindig is az volt...és mindig is az bizonyosodott be, hogy akit pusztán a pénz vitt be, de tehetség nem volt mögötte, az nem is alkotott maradandót. Tömegsporttá má mégse válhat az F1, az már majdnem olyan durva lenne, mintha egy porfészek kis dunántúli faluba NB1-es stadiont építenének.

Utoljára szerkesztette: sure, 2020.12.06. 21:14:27

Isten nem bottal, hanem VMware.

repvez
Meg csodálkozom, hogy nem nyilatkozott semmit sem amióta karanténban van. Sztem azért viseli rosszul a helyzetet, mert most senki nem ugrálja körbe , nem ö van a középpontban.
Botond
Vagy csak lightosan akart üzenni a megasztárnak, hogy amikor jön a bérplafon akkor észnél legyen, és gondolja át miket nyilatkozott a témában.
Vagy épp fingja sem volt, hogy Russell nem illetődik meg és egyből képbe kerül.
sure
Ha a Mercinél nem akarták, hogy Hamilton vagy Bottas "meg legyen alázva", akkor eleve nem Russellt, hanem a Vándornét hozták volna be, én azt gondolom, Toto nem hülye és szerintem titkon számított is rá, hogy Russell akár el is fogja verni Bottast, ha a helyzet úgy hozza.

Ez egy gyilkos sport! Vajon, hogy mutatott volna a holnapi címlapokon, hogy egy "újonc" félkörrel veri, a tapasztalt csapattársát.
Negro térdre rogyott volna, ismét, csak most más okból.....
maffioso
Az tény, hogy a szektoridők nem lassultak Russel-nél a defekt közlése környékén. Attól még lehetett valós, de érdemes elgondolkodni kicsit. Nem ez lenne az első "scandal" a szériában.

\"If in doubt, flat out!\"

repvez
Ezen a versenyen sokminden osszejátszott, de a láncreakciot a FIA inditotta el .
Számomra megint érthetetlen volt miért kell VSC-t behozni egy kocsihoz ami a megnyitásba áll meg.
Pár éve még simán sárga zászlo alatt visszahuzták a kocsit a palánk mogé és minden ment tovább.
Ugyan igy amikor egy nagy elemdarabot kell a pálya szélérol eltávolitani. Nem egy alkalommal volt rá példa amikor sárga zászlo alatt és az elözö szektorbvan jelezve, hogy a belső ivet használják abban a kanyarban befutott valaki és elvitte onnan a alkatrészt, SC nélkül csak sárga zászloval.

Mostanába meg mindenért VSC és SC van ami beavatkozik a versenyben és megzavarja az addigiakat.
Párszor mintha direct erre játszanának, hogy ne legyen olyan egyhangu a merci 1-2.

A másik, meg az eddig hibátlan merci csapat egy ekkora hibát vét, föleg amikor már nincs semmi nyomás rajtuk,mert mind a konstruktüri mind az egyéni bajknokság megvan és a pontokban is közel duplája van mint a másodiknak.
Minek kockáztattak.

Russell lassu defectjét meg márcsak alibinek éreztem, hogy ne lehessen azzal vádolni öket, hogy bárki meg tudja nyerni a merci autoban a futamot és hogy legyen valami kifogásuk a buntetés elkerülésére, hogy nem szereztek vele semmi elönyt és eleget vesztettek nem kell a buntetés is még. Amit nagy valószinuséggel majd Hamiltonnak kell elszenvedni a következő futamon.

És ez a verseny is megmutatta, hogy Bottas nem kellene már jövöre sem a Mercinél lennie, Russelt keleltt volna állandora.
Ugyan igy Perezt kellett volna VEttel mellé az Aston martinba és a Strollnak keresni valahol máshol helyet vagy kiulni a kispadra tartalék pilotának.

De remélem, ezekután legalább a Redbullnál ésszerü döntést hoznak és Albont lecserélik Perezre.

Ha nem akkor tényleg el kellene gondolkodni azon, hogy az F1 az a tehetséges autóversenyzők versenye, vagy a Gazdag apucik fiainak szorakozása.
Mert a királykategória cimet már rég elvesztette amióta nem a maximumot hozzák ki a kocsikbol, hanem azt, hogy ki tud sporolni a legjobban és kinek a managementje a jobb a garázsban.
Egyetértek. Ha Perez felfelé bukik, Vettel egy támogató csapatba kerül, a Ferrari pedig eltűnik a süllyesztőben, akkor végre minden a helyére kerül.
Ja, és alig várom, hogy újra lássak egy Schumachert versenyezni!

Ha volt egyáltalán! A köridőkből, ez valahogy nem jött le....
Ha így is volt a lassú defektet nem tervezték be

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

sure
Szerintem eljött az ideje, hogy a Red Bull meghozza döntését, elbúcsúzzon Albontól és Checo szorongassa Versappen tökeit jövőre.

Master91
Pont ezen gondolkoztam, hogy látszólag Russel ezt simán behúzta volna (Verstappen ha kiesik akkor is?)

Nagyon jól vezetett, meg is érdemelte volna a győzelmet, nem vitatom.

Viszont- ennyire jó az autó hogy tényleg "bárki" nyerhet vele?
sure
Sőt, miután nem sikerült teljesen elqrniuk és megint Bottas elé került, és jó eséllyel megfoghatta volna Perezt, távirányítással leeresztették a hátsó kerekét, de még az is lehet, hogy a defekt csak kamu volt! Csak nehogy szegény Hamilton meg Bottas hírnevén csorba essen!
Utoljára szerkesztette: sure, 2020.12.06. 20:25:21

Abban az autóban bárki nyerhet, a merci direkt elbaszta Russell versenyét, hogy ne alázza le Bottast. Meg Hamiltont se égesse le.
mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mcmoha
<#eplus2>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Szerintem Perez az év versenyzője.

Pedro bocsanat😊 osszekevertrm

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

50 éve nyert utoljára mexikói Ricardo Rodriguez a Ferrarival

Ocon ak is grat bár Ricsi jobb volt csak taktikai hátrányban volt

Renault most aztán ovhat hogy a copy paste csapat nyert egyet

Force India TOP3.

Szépvolt szerdzsóóóóó <#eljen><#worship>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Perez ék is régóta kijárt már a gyozelem

Ekkora pechet ahh

Perez és Russell bmelyik nyer megerdemli

Így sincs esélyük a Merci ellen, de Perez kemény dió lesz😊

Bottas a mezőny egyik leggyengébb pilótája.

Bottas nem érdemelte volna meg h George előtt vegezzen

Ocon és Stroll milyen mazlistak😊

Szép dolog hogy Russel vezet az első nyerő autós F1-es versnyén, de Bottas megint nem jól megy - és a rajtja is rossz volt újból.
Perez ha nyer - az lenne a legigazágosabb, mert a verseny embere idáig mindenféleképpen. Mekkora Mercedes box káosz ...
Perez nyer!

Mi durva ha Perez nyerne utso helyről

Bassza meg elbaszta a Merci mindkét versenyző futamát!!!

Uramatyam szerencsetlen😄

Na Perez gyerünk

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Ez ciki Valtteri😊

1 kiállás nyerobbnek tűnik jelenleg

Imádom a jégembert.Indul6na egy Fiat Puntóval is <#hehe>

Nem értem, miért kell elrontani Vettel kerékcseréjét, Sárl már nincs a pályán.

Russel jobban elveri Bottast, mint Hamilton.

Ez azért sok mindent zárójelbe tesz.

adam46
Buta hiba volt sajnos.
RatBaG
na a csodagyerek leclerc megint megvillantotta az őstehetséget, ami az égbe repíti majd a ferrarit...

Per Aspera Ad Inferi.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
loptam odaátról

adam46
PEREZ
Uhh Bottas milyen jó. Ja nem.

passatgt
Megnéztem, Bottas és Hamilton eredményei nélkül így nézne ki a tabella:

1 MAX VERSTAPPEN 260
2 DANIEL RICCIARDO 153
3 SERGIO PÉREZ 140
4 ALEXANDER ALBON 130
5 CHARLES LECLERC 118
6 LANDO NORRIS 100
7 CARLOS SAINZ JR. 94
8 PIERRE GASLY 90
9 LANCE STROLL 87
10 ESTEBAN OCON 67
11 DANIIL KVYAT 56
12 SEBASTIAN VETTEL 52
13 KIMI RÄIKKÖNEN 17
14 NICO HÜLKENBERG 16
15 ANTONIO GIOVINAZZI 8
16 ROMAIN GROSJEAN 7
17 KEVIN MAGNUSSEN 6
18 NICHOLAS LATIFI 4
19 GEORGE RUSSELL 3

Bottas szorította le Verstappent ez miatt esett ki😞

Leclerc is sajnos megforgatta Perezt

Titkon reméltem Max odaver a merciknek