• b-type
    Kimi nem az a típus akinek magyarázkodnia kell, ....nyilván megkérdezték, nyilván elmondta. ..és ennyi. senki nem rasszistázta le, mint ahogy ez előre vízionálva volt. Sztem ez teljesen rendben volt így azokon a focimeccseken ahol egységesen fejezték ki, ott hamarabb gondolnám azt hogy valaki azt tette amit nem érzett szuverén döntésnek.
    Az én gondolataim sem a téma körül forogtak, miért foglalkoztam volna azzal hogy a Nascar-ban össz-vissz két fekete arc versenyzett és az elsőt nem intették le győztesnek pedig az élen állt :))
    Egy pillanatig sem filóztam el a BAME arányokon, vagy hogy miért nem láttam egy csapatvezetőt, mérnököt, versenyzőt..az ember elfogadja a képet olyannak amit lát. Mit érdekelt engem hogy Mosley apja mekkora náci volt, és hogy Max Mosley mennyire volt aktív apja mozgalmaiban, vagy hogy jelenleg is milyen irányban politizál, és most sem változott meg a véleményem, egyszerűen csak úgy gondolom hogy helye van a világban annak hogy lássak ilyet, még akkor is ha megzavarja a szép képet.
    Én elég magas manus vagyok, nem akarok okos lenni a mélynövésű emberek problémáiban, hasolóképpen csak akkor szembesültem a domináns kéz problémával, amikor a bal kezes feleségem önkéntelenül is bal kézre terített mindkét gyerekemnél, és szóltak hogy a gyerek egyébként jobb fókusszal rajzolna..
    Szal van pár dolog amivel az ember nem találkozik, és így nem is foglalkozik vele, de ez nem jelenti automatikusa azt az olvasatomban hogy így minden f@sza.