FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Francba es Vettel**javitas

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nem láttam a versenyt hogy a francia nyert Hami és Vettél 3. Lett? 😮

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ez igen jó verseny lett, érdekes módon. Roncs derbire és sok SC, esetleg piros zászlóra is számítottam. Meg kell dicsérni a pilótákat, mert ésszel mentek az idő legnagyobb részében.
Hamiltont nem szokás itten dicsérni, de megérdemel minden díjat és hosszú interjút :-) Akkor a legjobb, amikor az kell.
Vettel is nagyot ment, de ne felejtsük, ő esőmenő - az első gyözelme esőben volt egy nem éppen nyerő autóval (Toro Rosso).
Amit vártam, hogy Perez Stroll előtt végez, megtörtént - és nem hiszem, hogy a csapat a hibás a kihívás miatt - ő nem gumi mágus mint Perez vagy Ham.
Azt hiszem, a legtöbbnél Verstappen volt a fő esélyes - amint kiderült hogy esős/nedves verseny lesz. De sajna, azt mutatta meg, hogy még mindig nem érett amennyire kellene. Rossz rajt - Wéber megint valami motorvezérlés hibát emlegetett, én azt hallottam hogy slajfolt neki szépen a rajtnál. Aztán volt néhány megpördülés és hasonló.
Albon most jól ment, és talán marad, bár Perez sem csinált rossz reklámot magának.
Botond
Szegény Stroll. 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Első helyel behúzni a hetediket <#taps>.Ja nagykirály a bajnokom.Most jön egy körömrágós MotoGp.Jónapezamai

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

végre végigment ez a BÉNA a pályán és a csapatársa előtt is végzett amihez az is kellett hogy Leclerc autója beragadjon és vissza essen 18diknak <#banplz> hatalmas taps a 4x Vettelkének hogy végre mákból előtte végzett, bár futam közben megint meg lett alázva de az telejsen mindegy 😄

racingarena.hu | gokartsopron.hu

adam46
Asszem ennek a mondatnak végre pontot tehetünk a végére:

b-type: "pedig qva könnyen lehet Bottas VB cím"

Bottas egy hatalmas nagy csicskabánat, Hamilton meg egy világi máker. Köszönjük az évet, szépet mentek a Ferrarik, Vettel!
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Biztosan ha te mondod 😄 beragadás nélkül amúgy sima Leclerc győzelem <#action> grat a 4x-esenek most akkor hány pont a lemaradása? 😄DDDDD

Semmi köze sem volt hozzá <#banplz> de teljesen mindegy nem számított semmit <#nyes>

Ezaaaaz! Szép volt Seb!

És megint Hamilton vezet! sehol nemvolt, de már 18 másodpercel vezet... Vicc ! Szép napot nektek rajongók! ✌?
visszavonom <#fejvakaras><#nemtudom>

Na végre szépvolt Ferrari
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2020.11.15. 12:46:03

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

repvez
Stroll nem hiszem, hogy sokkal többet vesztett volna ha kint marad a használt gumiján vagy ha felteszik neki a slikket.
A száraz részeken hozhatott volna annyit, hogy a nedvesen egy kicsit visszább véve legalább tudta volna tartani a helyeket.
ugyanúgy nem indult a kocsija a rajtnál mint Verstappenek te buta vak nmber.

oneal1
Nem mukodik a fek

!Forza Ferrari!

Botond
A boxban. 😊
Ilyenkor hol van a csodagyerek, akitől Binotto a megváltást várja?

repvez
úgy néz ki most azok a csapatok vannak elöl akik a normális időben nem tudják lehűteni az abroncsokat ezért itt ez most előny lett számukra , azok a csapotok akik meg hatékonyan tudták hűteni a gumikat, hogy ne melegedjenek túl azok meg szenvednek a hideg időben .
sure
Esik. Giovinazzi bele is futott a falba a gridre kiguruló körében.

Jó kis verseny lesz ez!

Isten nem bottal, hanem VMware.

lac coo
Azért nagy összeget nem adnék rá, hogy Stroll végig ér vizes versenyen... Nagy eséllyel az első három elintézi egymást első körben .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

ha holnap a RP mindket versenyzoje a Renault-k elott vegez akkor sokat fognak hozni rajtuk a Mclarent pedig egyenesen lehagyjak majd

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

b-type
Stroll: <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

nearo
Stroll P1 wtf 😮 vizes körülmények közt milyen jól megy ez a tavalyi Merci... 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Végre egy izgi időmérő... Szép volt Racing point😊

HTS s3rg1nh00
na most nyújtsa fel a kezét aki szerint Strollt csak a papa pénze vitte be az F1be<#banplz>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Kimi <#eljen><#eljen>

Vettel te rakás sz@r <#levele><#levele>

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2020.11.14. 14:34:17

nearo
*szombaton 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Bazd meg Grosjean és megint piros zaszlo

Megint ez az elnyújtott megszakítás... Ki vagyok ettől mennyire szabotaljak az esős esemenyeket

sure
Imádom az esős edzéseket!
A felgumizottabb pálya vizes körülmények között nem inkább hátrány?

mcmoha

adam46
Izgulok, hogy meglegyen az 1mp-es előnye.
sure
Felszopó autók <#banplz>

...és vasárnap Grosjean lesz az első, aki kicsúszik <#gonosz2>
Utoljára szerkesztette: sure, 2020.11.13. 23:13:54

Alpha Tauri szenzacios mennyit fejlodott iden, egyes futamokon brilliroztak az o szereplesuk a legnagyobb pozitivum iden es persze Ricciardo

Master91
persze
mcmoha

adam46
Köszi!

Juj, Hamilton sehol nincs. Nehéz hétvége lesz neki szerintem!
mcmoha

Szabi
cseréltem

"Nulla tenaci invia est via"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

sure
Szerintem nem a logisztika miatt mondta, hanem mert ez a 4 ország - finoman fogalmazva - nincs a világ élvonalában a női egyenjogúság tekintetében.

PLaci
Logisztikailag egyszerűbb lenne, viszont kisebb eséllyel venne egy néző több futamra is jegyet.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

repvez

A 8 bol 4 helyszint tudnék is ajánlani:
Bahrain, Baku, Saudi-arábia, és Abu-dhabi
repvez
ha már megkavarták egy kicsit a naptárt, meg idén amúgy is felborult minden , azt hittem, hogy ez alkalmat ad nekik arra, hogy megbeszéljék a pálya szervezőivel, hogy talán egy ésszerűbb ütemtervet is bevezethetnének ha már érdekli őket a környezet tudatosság akkor nem kellene a fél világot ide oda utazgatni egyik helyszíntől a másikig hetente, hanem a legközelebbi futamokat összeszedni egymás utánra.

Sztem a csapatoknek is egyszerübb lenne a logisztika , főleg 23 versenyre.
Jó lett volna az ezévi régi-új pályákat is látni a naptárban.