FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Hamiltont nem szokás itten dicsérni, de megérdemel minden díjat és hosszú interjút :-) Akkor a legjobb, amikor az kell.
Vettel is nagyot ment, de ne felejtsük, ő esőmenő - az első gyözelme esőben volt egy nem éppen nyerő autóval (Toro Rosso).
Amit vártam, hogy Perez Stroll előtt végez, megtörtént - és nem hiszem, hogy a csapat a hibás a kihívás miatt - ő nem gumi mágus mint Perez vagy Ham.
Azt hiszem, a legtöbbnél Verstappen volt a fő esélyes - amint kiderült hogy esős/nedves verseny lesz. De sajna, azt mutatta meg, hogy még mindig nem érett amennyire kellene. Rossz rajt - Wéber megint valami motorvezérlés hibát emlegetett, én azt hallottam hogy slajfolt neki szépen a rajtnál. Aztán volt néhány megpördülés és hasonló.
Albon most jól ment, és talán marad, bár Perez sem csinált rossz reklámot magának.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
racingarena.hu | gokartsopron.hu
b-type: "pedig qva könnyen lehet Bottas VB cím"
Bottas egy hatalmas nagy csicskabánat, Hamilton meg egy világi máker. Köszönjük az évet, szépet mentek a Ferrarik, Vettel!
Per Aspera Ad Inferi.
Na végre szépvolt Ferrari
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2020.11.15. 12:46:03
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
A száraz részeken hozhatott volna annyit, hogy a nedvesen egy kicsit visszább véve legalább tudta volna tartani a helyeket.
Jó kis verseny lesz ez!
Isten nem bottal, hanem VMware.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2020.11.14. 14:34:17
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
A felgumizottabb pálya vizes körülmények között nem inkább hátrány?
...és vasárnap Grosjean lesz az első, aki kicsúszik <#gonosz2>#gonosz2>
Utoljára szerkesztette: sure, 2020.11.13. 23:13:54
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Sztem a csapatoknek is egyszerübb lenne a logisztika , főleg 23 versenyre.