• AnuluWork #173674
    Én Norrist vinném oda. Öribarik Verstappennel, kurva jókat mennének, Ricky Bobby sítlusban. Vettel meg mehetne Ricciardohoz a McLarenbe.

De ettől még a Ferka nem lesz jobb.

Elvitte Binotto tavaly az Alfás főkonstruktőrt a Ferkához, hogy befoltozzák a lyukat amivel nem tudtak mit kezdeni. Közben cheat a motorral is. Ideig-óráig működött, cserébe az Alfa úgy visszaesett, mint a picsa. Már tavaly. Idén meg még egy változattal szarabb motorral SEM sokkal jobb az Alfánál a Ferrari, leszámítva Leclerc biztonsági autók miatti 2. helyét. SC nélkül sehol se lett volna.

Szóval, a Ferrari motoros autók mind sehol sincsenek. Nem véletlenül. De az, hogy ennyire szar Ferrarit építsenek, elképesztő.

Most már értem miért nem nyertek 1979 után VBt évtizedekig! De az, hogy 2018hoz képest ennyire visszaestek?! Elképesztő. Egyetlen esélyük, hogy lemásolják ők is a Mercit. Akkor talán a dobogóért küzdhetnek ők is. Csak nehogy mindenki másoljon jövőre, mert akkor a Ferkának ezzel a motorral vége.

Ami meglepő 2 futam után, hogy a RB IS elég szar lett. Minden évben fél évig bénáztak, de most fél év után vagyunk, és mégis, megint a Merci és klónjai mennek jól igazán, meg valahogy a Renault motoros McLaren, ami szerintem szintén valami trükk miatt van, ennyire jó sem Sainz, sem Norris nincs.