• Magnum PI
    #173558
    Durva mennyire nem objektív az ember ha a saját igazát akarja bizonyítani :). Ott a kép pár hozzászólással lentebb, de még mindig mondjátok nem volt meg a pozíció. Ha most ignoráljuk a tényeket, akkor sok értelme nincs a vitának.

    Én abban biztos vagyok, hogy nem szándékos volt. Szándékos kilökést láttunk már sokat de az mind VBért ment és nem számított ha mind a ketten kiesnek. Úgy nem lehet kilökni senkit, hogy majd te meg mész tovább mert jó eséllyel neked is annyi lesz. Szóval nem direkt volt. Simán túltolta mert nagyon meg akarta tartani a pozit. Hamiltonnak el kellett volna ezt engednie és akkor akármi lehetett volna Bottassal akár neki még jobb is.

    Az, hogy Albon meg várhatott volna egyfelől jogos, más felől meg én akarnék látni versenyt is a pályán nem csak DRS-es kikerülést az egyenesek végén (ami itt szinte biztos meglett volna).

    Szóval én úgy gondolom, hogy ez közelebb volt egy verseny balesethez mint szándékos kilökés, de egy 5x világbajnok az igazság és sportszerűség szószólója éppen lehetett volna egy hangyafasznyit bölcsebb és el kellett volna fogadni, hogy ott már ő elbukta a pozit. És ha Albon várhatott volna akkor Hami is megpróbálhatta volna visszavenni a pozit az egyenes végén inkább.


    Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2020.07.06. 08:56:57