• b-type
    Na látod iskolapéldája lettél azoknak akikről írtam :)
    Az első nyilvánvaló tájékozatlanság az az hogy Hmailton mikor mondta hogy kicsesznek vele mert fekete.
    -Amikor mindenért büntették, és egy alkalommal olyanért is ami a hatályban lévő szabályok szerint szabályos volt. A szabályok szellemének nem felelt meg.
    -Hamilton beleült a jó autóba, nem a legjobba mivel más autóval lettek világbajnokok, aztán sokáig abban az autóban ült. Aztán elszerződött a Mercedes-hez ami meg pláne nem a legjobb autó volt, hanem az 5. legjobb.
    2014-ben lett belőle a legjobb. Csapattársként megkűzdött 3 világbajnokkal, Alonso-Button-Rosberg.
    -Évek óta a FErrari-nak lejt a pálya, csak pár hónapja sikálták el hogy szabálytalan motorral versenyeztek tavaly, és lehet hogy előtte. Ezért kellett frankón áttervezni a motorjukat.
    -Hamilton párhuzamos dimenziójára: sztem ezt hadd döntse el ő, ő pénz és ideje. ..és hát amennyiben ez párhuzamos dimenzió úgy részt vesz benne több igen komoly szervezet, nem csak az F1-n belül.
    ..egyébként keress rá Mosley apjára, Sir Osvald Mosley-ra, érdekes figura volt:
    csak egy kiragadott mondat:

He was on friendly terms with Mussolini. And Hitler was guest of honour at his second weddin, and that wedding took place at the home of Nazi Propaganda Minister Joseph Goebbels.

Maga Max is lelkes aktivista volt, és a mai napig, mint politikus szenvedélyes szavakkal illeti a bevándorlókat :)

Engem speciel tökre hidegen hagy hogy nagy vagy kis betűvel írod, ez max a te szegénységi bizonyítványod, biztos megvan rá az erkölcsi alapod :)))