Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nézd én úgy mondanám hogy hihetetlen ostobák vannak a Hamilton-ra utálkozók között, és nagyon nagy a tájékozatlanság, ezek elsősorban, a butaság és a gyülölködés köztudottan nagy haverok :)
Minősíthetném még, de a kutyát sem érdekli.
Az ugye hogy a FP hasonlít a Mercedes-re az még igen kevés, a Haas is minden évben hasonlít az elöző évi Ferrari-ra...csak ők nem értik az autót, nem is tudják munkára fogni. A Force India már jó ideje a középmezőny elejéhez tartozó csapat, kétszer is voltak összetett 4. helyen, nem kutyaütők.
-
Én évekig voltam Biaggi drukker a MotoGp-ben, konkrétan '93-tól, amikor fellépett a királykategóriába 8 évig szurkoltam neki úgy hogy egyszer nem tudott bajnok lenni, ez nem is bosszantott. Ami viszont igen, az az ahogy a Rossi drukkerek aláztak minden más versenyzőt.
Elnézve ezt a topikot sem látom hogy itt a Hamilton drukkerek bármi hasonlót művelnének, vagy akár megközelítőleg hasonlót.
Szal én nem foglalkozom a sz@rarcuakkal akik fröcsögnek Hamilton-ra, amikor kedvem van cáfolom egy-két baromságukat azt kész.
Utoljára szerkesztette: b-type, 2020.07.03. 20:15:55