• b-type
    #173262
    Én rangsorolni nem tudnék, csak vannak a fejemben nevek akik odatartoznak, uez rally-ban vagy motor..vannak kedvenceim, és azokat általában jónak is gondolom, de hogy ki a legjobb..és utána hogy következnek..? tköm tudja, rally-ban is megvannak azok a nevek akiket nem lehet kihagyni, de ott van Le Mans is, Kristensen és Pescarolo...maga a rangsorolásom is méltatlan lenne, így marad az eredményesség, mert az személytelen, és hát nyilván Kristensen akkor. Egyszerűen csak vannak meghatározó nevek, egy ideig tudom szűkíteni persze, tudok mondnai 5 számomra legmeghatározó versenyzőt minden versenyágban, akár V8-ban is, Nascar-ban is.
    ..ha nagyon lepróbálnám szűkíteni a számomra meghatározó F1-s versenyzők számát, akkor inkább elengedném, Stewart-t Lauda-t egész egyszerűen nem lehet odatenni szerintem(!) a mai versenyzők mellé, mert bár a mai versenyzőket jobbnak tartom mint a régieket, de a régiek olyan dolgokat vittek véghez ami manapság már utolérhetetlen, nem tehetnek róla, de utolérhetetlen.
    Én ugye Hamilton drukker vagyok, na de amit pl. Lauda véghez vitt az mi? ..hogy lehetne azzal versenyezni? Sehogy. Niki Lauda az egyik legnagyobb név a világon, és pont.