• b-type
    #173178
    Lehetőség lenne rá, leglábbis én el tudom képzelni, főleg a költségsapka ennyire alacsony szintjével.
    Jelenleg van még egy név méltatlan helyen, és az az Alfa Romeo. Persze nyilván nem az a dolga egy fiókcsapatnak hogy ott levezessenek a top versenyzők, és a Fiat-nak sem dobja magát hogy érdeke felfuttatni a Ferrari mellé.
    De. Szükség lehet rájuk, az első pofon most jön, Leclerc-nek autót kell fejlesztenie, és a mellé érkező Sainz-nak, aki 5 év alatt 4 csapathoz szerződött le. Ennek a párosnak kell majd a következő, az aero váltás autóját is fejlesztenie.
    Lehet hogy sikerül.
    De az eddig fő csapat működési költségéből most elvisznek két csapatot...persze mehetnek az Indycar irányába is, ha továbbra is saját maguk alatt akarják vágni a fát. De felfuttathatják az Alfa-t is élcsapattá, segítve ezzel a Ferrari autójának formálódását is.

    Bottas: Szerintem nagyon sokat fejlődött a Mercedes-nél, és főleg Hamilton mellett. Egyáltalán nem tartom már középszerű versenyzőnek, csak olyan szürke mint mondjuk Heidfeld volt. De már nagy hiba lenne bárkitől alábecsülni. Igen nyilván nem az a dolga hogy nekimenjen Hamilton-nak, valszeg Bottas-nak is világos hogy milyen szerepben van. De mire Russell feljön addigra Bottas sokkal értékesebb versenyzőként távozik, és közben azért nyert is.
    Vettel értékesebb lenne mert valszeg nagyobb eséllyel nekimegy Hamilton-nak, de ha az autó nem fekszik neki akkor nem lesz még Bottas szintjén sem, és fejben egyre mélyebre kerül.
    Márpedig Hamilton vezetési stílusa, azaz a rá szabott autó az nem Vettel stílusa. Nem is értem miért akarják sokan hogy beleüljön Vettel.
    Utoljára szerkesztette: b-type, 2020.05.16. 16:58:19