Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Alonso nagyon jó a csatákban, és keveset hibázik, a pályán az egyik legjobb versenyző aki létezhet, szerintem(!!) Nagyon hasonlónak tartom Hamilton-hoz, eltérő dolgokban jobbak egymásnál. Mindkettőnek nagyon jó a versenytempója, a helyzetmeglátás és kihasználási képessége, valamint egyforma autót kedvelnek...Ez volt az oka amiért 2016 végén, mikor Rosberg bejelentette a visszavonulását Alonso-t szerettem volna a Mercedes-be. Jött helyette Bottas.
Manapság már valszeg hiába jönne Alonso is, már nem az lenne, mert sokat kihagyott, és fontos éveket. Ez a vonat már elment és nem jön vissza.
Russell kell abba a Mercedes-be, ha a Mercedes marad még mint csapat. Hamilton veregette Rosberg-t, majd nagy nehezen jött össze hogy a Német érzés meglegyen 2016-ban, majd rögtön el is tünjön 3 hét alatt, Rosberg váratlan visszavonulásával.
Az hogy most ezt a Vettel-t, aki jelenleg nincs ereje teljében, csak a címei száma miatt odaadjanak Hamilton-nak, aki hazai pályán van, neki fejlesztett autóval, tele erővel... ez egyszerűen rosszul fizet.
Üsse Bottas-t, majd utána Russell-t, vagy az üsse őt, a csapat szempontjából a Német diadal nem forog veszélyben, és a Brit érzület sem.
Az a Vettel aki a Red Bull-tól jött el, azzal az erővel ahogy a Ferrari-hoz ment....úgy jönne Hamilton mellé, még akkor is nehéz dolga lenne, és a vezetésnek is.De akkor azt mondom lássuk. Most csak egy skalp lenne szerintem(!), amit nem szívesen néznék.
Utoljára szerkesztette: b-type, 2020.05.16. 15:13:59