• b-type
    7 éve volt bajnoki címe, egy más hajtás és aero rendszerben, és egy 2. számú csapattárssal.
    utána megverte Ricciardo, 4 év Kimi mellett a Ferrari-nál ahol megláthattuk egy új oldalát, tele van vele a net (ez egy hónaps pl).
    Jelenleg pedig elverve a csapatújonc Leclerc által, elküldve a Ferrari-tól, nem kell a korábbi csapatának a Red Bull-nak, nem kell teszem azt a McLaren-nek sem, mert ott is inkább Riciardo-t szerezték meg. Tehát Ferrari-Red Bull-McLaren-nél nincs helye, ezért vegye fel a bajnok csapat, mert.... és erre továbbra sem kaptam választ hogy miért.
    Bottas pont a tavalyi évben volt a legösszeszedettebb, tehát szintén nincs versenyzés szempontjából racionális oka annak hogy lecseréljék egy nála jóval rosszabb teljesítményt nyújtó versenyzőre, aki nyilvánvalóan nem a jövő reménysége.
    -
    Amennyiben mégis megtörténik, a legvalószínűbb forgatókönyv szerint Hamilton is megveri, ami nem jó Vettel-nek, sem a Német érzületnek, reklámnak.
    Amennyiben több évet adnak Vettel-nek, és Hamilton is marad, úgy elöregszik a versenyzőpáros a mezőnyben.
    -
    Én annak idején nagyon szerettem volna Alonso-t Hamilton mellé (Rosberg lelépésével)...mert annak aztán lett volna huzata. Vettel-ben nem érzek semmit, túl sok mindennek kellene meseszerűen beklappolni hogy valamit láthassunk...ha véletlenül ugye nem fekszik neki az autó, akkor végig lehet nézni ahogy szenved Hamilton mellett. ..mivel aero váltás jön, szintén meglesz az esély arra hogy a következő generációs autó sem fog feküdni neki..és akkor detto.
    Márpedig ha egy versenyző különösen kényes az autóra, akár az elejére mint Kimi, akár a hátuljára mint Vettel, az előrevetíti ezt a lehetőséget.
    Utoljára szerkesztette: b-type, 2020.05.16. 07:45:40