• molnibalage83
    Ricardo Patrese is úgy lett második NM mögött, hogy soha nem volt annak közelében sem. Jó autója volt. Ennyi. Ezt is magyaráztam már. DC is ilyen volt Hakkinen mellett.

Barichello 2001-ben harmadik volt azzal, amivel MSC úgy lepofozta a mezőnyt, hogy ihaj.
    Barichello 2004-ben, azzal a kocsival, amivel MSC bajnok lett ő negyedik lett...
    Mert volt egy Montoya és Raikönnen

MSC minden másodhegedűsét elverte. A bibi az, hogy világverő kocsiban sem tudott még 2. lenni sem a másodhegedűs többször sem, ha volt tehetség egy so-so kocsival.

Mit mutat statisztika? Azzal a kocsival, amivel VB címet hozott a csapattársai SOHA a közelébe sem kerültek annak.

Persze ez "mi lenne ha" és nem bizonyítható, de MSC nélkül lehet, hogy még mindig várna a Ferrari a VB címre 1979 óta... Mert Kimivel sikerült, aki majdnem megverte korábban is, (az még MSC farvizén korábbi kocsi eredményei átörökítve) de azóta Alonsoval volt egy majdnem. Azt még láttam. Azóta?

Az meg vicces, hogy egyesek késsel ugranak a torkomnak. Az egész abból indult, hogy "mindenki" Ferrari fan. Hát, a jelek szerint nem.
    Meg pusztán megjegyezem, hogy miért lehet rajnogani valamiért, ami ennyire eredménytelen mással összevetve.

Én soha egyik csapat fanja sem voltam. Én mindig jó versenyt szerettem volna látni... Fociban is mindig megkérdezek kinek szurkolok. Senkinek. A sport számomra azt jelenti, hogy lássak valami olyasmit, amire én és az átlag fényévekre van és látványos is. Viszont az eredményeken tudok csettinteni, hogy "ez aztán szép". A Ferrair egy valag pénzzel és hátszéllel sem képes az esetek többségében eredményt felmutatni.

És csak nem értem, hogy ezért hogyan lehet rajongani...?
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.04.27. 19:25:36