FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nyilvánosságot kapott a Stroll és Wolf közötti business. Persze, hogy kapott a RP egy demo autót, talán csak átfestették...
Az is teljesen világos vasárnap óta, hogy a Mercedest nem büntetik semmiért.
Nem értem, hogy a fentiek egy Mercedes szurkolónak miért nem egyértelműek.
Bár abban az országban ahol Mészáros is okosabb mint Zuckerberg....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
A RP-nál az a helyzet, hogy szintén vizsgálták a kocsit és legálisnak minősítették, van egy halom alkatrész, amit legálisan lehet megvenni. A szárnyakat meg lemásolták, ami szintén legális, kb. erről szól az F1, mindenki másol. A probléma itt a körül van jelenleg, hogy a fékhűtő megvásárlása 19-ben legális volt, most már a nem az (Renault akarta ezt legjobban). A RP-nak most azt kell majd bebizonyítaniuk, hogy azt eléggé áttervezték-e, hogy az legális legyen. Azért tart ez ennyi ideig, mivel van 800 féle tervrajz/változat az adott elemről és ezt mind át kell nézni, illetve gondolom a Merci is benyújtott legalább ennyi tervrajzot, FIA bekérte a 2 csapattól a kérdéses fékhűtőket is. Ezeknek az átnézése folyik pillanatnyilag vagy még be se érkezett minden kért adat. De ha van is döntés a vesztes biztosan fellebbezni fog, tehát fog ez húzódni még egy darabig. RP nagyon magabiztos. Szerintem az történt, hogy egy halom dolgot lemásoltak, a fékhűtőt pedig a 2019-es alapján annyira áttervezték, hogy legális legyen. Kb. ennyi. Haas, Alfa Romeo is rendelkezik Ferraritol vett alkatrészekkel csak a Ferrari annyira szar, hogy ez a két csapat kb. pontot is alig szerez, ezért annyira nem érdekes ez, mint a dobogóra is esélyes RP.
Az FIA-nak csak úgy mint az autók tervezésénél a szabálykönyvet is minden szezon elött át kellene nézniük és alakítani a megváltozott helyzetekhez.
Gyanitom még mindig vannak olyan érvénybe lévő szabályok amiket azért vezettek be mert hatással volt akkor mikor kötelező volt a tankolás vagy 2 gumibeszállitó volt. És ezen szabályok miatt valakit most büntetnek . Annyi biztos, hogy egyszerűsíteni és egyértelműsíteni kellene a szabályokat, mert már túl sok és túl bonyolult, hogy ne lehessen belemagyarázni pro és kontra dolgokat.
Mondjuk az sem világos, hogy milyen a FIA vizsgálatának folyamata. .
Tehát ha volt egy eset akkor azt figyeli valami rendszer és feldobja a hozzávaló szabályt, vagy csak látnak valamit amiről azt gondolják, hogy lehet ,hogy szabálytalan és elkezdik keresni a szabálykönyvben és ha akarnak akkor találnak olyant amit ráházhatnak ha meg nem akarnak akkor hagyják vagy találnak olyat ami felmenti a vétkest.
Ez nem repveznek ment csak úgy általánosságban.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2020.07.22. 08:43:21
Ha jól emlékszem, azután vagy kicsivel utána már nem létezett az a szabály ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.07.22. 07:53:09
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Egyébként csodálom, hogy ezért nem megy a cicaharc a HAAS és a FIA között, mert ezzel a huzással, nem votl egyáltalán köbevésve, hogy elönyt szereznek, füleg ugy hogy a boxutcábol kellett rajtolniuk, ami annyit tesz , hogy csak mindenki után mehetnek el.
ha egy csapat bevállal egy ilyet akkor adjanak esélyt neki, hogy jol jöjjön ki a bulibol, ha minden összejön nekik.
NEVETSÉGES!
Mottó:
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Utoljára szerkesztette: nearo, 2020.07.21. 07:20:13
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Utána 0,6 másodpercen belül korrigálta a hibáját és újraindult.
Jó versenyző Bottas, örülnék neki, ha idén behúzná a vb-t... egy nagy adag szerencse kéne hozzá.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
A saját véleményem az így alakult ki, ezért én büntetném a bemozdulást. De jelenleg kissé össze-vissza röpködnek a büntetések.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2020.07.20. 11:20:31
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2020.07.20. 11:09:47
https://www.youtube.com/watch?v=Kw3rIW6SEDg
szerk.:
#173831 lol, ezt csak most olvastam 😄
Utoljára szerkesztette: nearo, 2020.07.20. 09:11:17
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
szerk.:
#173848 jóvan, olvasnom kéne előbb, ugyanarról beszélünk 😊
Utoljára szerkesztette: nearo, 2020.07.20. 09:13:56
Nekem csak az a fura így, hogy ezzel még nem kezdtek el visszaélni a pilóták pl úgy, hogy nagyon lassan az utcsó lámpánál elkezdenek mozdulni előre, hogy ne teljesen álló helyzetből induljanak. Bottas felvétele alapján elég nagy a tűréshatár egy ilyen trükkhöz.
De bezzeg ha úgy állsz meg hogy az első kerék túllóg a vonalon akkor az már instant bünti. Ki érti ezt
Per Aspera Ad Inferi.
lac coo: Tök mindegy, hogy szerzett e előnyt, vagy sem, kiugrott a piros lámpa előtt, ami a szabály könyv szerint büntetést érdemel, erre egy büdös vizsgálat felirat sincs. Felesleges mindent megmagyarázni.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2020.07.19. 22:39:35
DE azt nem viszgálják, ha valaki kiugrik egy métert.
És ha itt azt mondják, hogy eleget buntette magát mert visszaesett, akkor meg azért nincs igazság mert aki meg kiut valakit, az kap 5 sec-t, és ugyan ugy pontszerzü helyen ér célba ,de akit kilökött meg kukázza a versenyét azzal nincs kisegitve, ha a másik 5 secet kap.
nincs jol balanszolva a buntetési rendszer, van amiért feleslegesen nagy nbuntetést kapnak van amiért meg nem és majdhogynem megéri csinálni.
Nem nagyon érdekelnek a forma1 futamon elalvók siránkozó rinyapinák
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."