Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Sztem meg az újak megennék a régi arcokat...egyszerűen így a logikus. célirányosan edzenek, csak a megfelelő izmokat, és célirányosan isznak-esznek, régebben tényleg behánytak meg beszaladt ez az...amikor bejött a biztonsági öv, az autóban égés mellett a gyomorbajok voltak ami miatt ágáltak a versenyzők. Piquet mondta hogy sokszor elég dicstelen pillantokat élt meg az autóban, és hogy mennyire befolyásolta a koncentrációt, leszíjjazva zötyögtek másfél órán keresztül miközben figyelni kellett volna a turbólyukra (amikor még volt), meg hogy jól váltsanak...nincs rá statisztika hányszor baxták el a váltást, vagy a vezetést mert éppen qvára nem tudtak figyelni.
A legtöbben egyáltalán nem edzettek, ettek-ittak, dohányoztak, élték az életet....csak éppen ez a versenypályán az autóban, keményen lekötve nem igazán fizetett.
Sztem is egy qva jó időszak volt, de azok a nehézségek tanulhatók, míg az olyan versenyzők a mai korszakból aki gyerekkora óta a saját teljesítményét analizálja, és tökéletesíti, akik már rejtett súlyokkal a sisakjukban gokartoznak hogy majd ne zavarja őket a nyakukra ható erő, akiknek szakember írja elő a bevitt táplálékot, innivalót,..és az edzést.
Ezek a srácok is elfáradnak,...de(!) még akkor is tizeden belül hozzák a köridőket amikor azt mondják neki hogy a cél az 1:21.5.
Igen van benne sterilség, meg patikamérleg...és nulla romantika, meg hősi izék...ha a régi mércével méred. De sokkal jobbak, nem ugyanolyan jók, hanem sokkal jobbak mert erre mutat a logika. Az edzést, az állandó nagyon magas koncentrációtűrést, és a test reakcióit nem lehet megúszni.
Asszem Schumacher volt az aki már elkezdett 'tudományosan' készülni a futamokra.
Az hogy kézzel kellett váltani, meg hogy kellett kezelni egy turbólyukat az elsajátítható, nem kerül még egy hónapba sem, márpedig akkoriban rengeteget tesztelhettek.
Senna amugy kőgazdag srác volt, amennyire tudom gyára meg böszme birtoka volt az apjának. ..és aztán a Honda révén elég komoly támogatója is.
A politika is nagyon korán bent volt már, ugye nemrég volt a film a Ford meg a Ferrari harcáról,..de nem is egyszer kellett az autódat vagy a futamgyőzelmet is átadni a másiknak. ..és már a 70-s években!
Utoljára szerkesztette: b-type, 2020.04.14. 13:40:23