• Fürtös
    - Idén nem is lesz futam - Biztos,hogy lesz. ha más nem akkor Abu Dhabi mert kizárólagos joguk van a szezon utolsó versenyére.
    - Ha lesz Ric és Ocon legalább egyszer ütköznek. - Ebben biztos vagyok, szerintem nagyon jó páros lesznek, feltéve ha a renault competitiv lesz.
    - Év végén ( vagy köv év elején ) legalább 1 Renault pilota harmadik vagy annál jobb helyen lesz. - Ha nem is év elején de biztos lesz ilyen.
    - Albon megszerzi első győzelmét - háááááát... Nekem nagy kedvencem a kissrác de attól félekj ehhez kell még legalább 2 év. Lepattanó összejöhet, de tudásból odaérni még minimum 2 év.
    - Mátol számítva 5 éven belül megérkezik egy női pilóta az F1-be. Szerintem 2 év az amerikaiak nagyon erőltetik a PC-t.
    - Sofia lesz a neve. - Reméljük ,hogy inkább Vivien Egy jóbarátom dolgozik a W seriesben, tavaly csinált pár versenyt a Viviennel, azt mondja tehetséges Nagy reményeket fűzök a kiscsajhoz, helyén az esze, szívből csinálja és megvan benne az alázat.
    - Idén (vagyis szezon végén) nem Hamilton lesz a bajnok. - Hamilton lesz. Errre már most komolyabb összeget mernék tenni.
    - Alonso nem tér vissza köv 3 évben. - Az Ő F1 karrierének vége. Bármilyen jó pilóta, senki nem fogja alkalmazni a hondát gyalázó beszólásai miatt. Egyébként a Mclaren szenvedése nem a honda miatt volt. Illetve részben igen, mert egyáltalán nem voltak partnerek a honda javaslatainak megfontolásában. De ez egy másik történet, ha érdekel valakit leírom.(3 hét szabi van, úgyhogy ráérek )
    - Hulkenberg megszerzi élete első f1 dobogóját (egy esport versenyen) xd - Ezt passzolom. Szerintem nem rossz a srác csakhát pénz beszél, ha nem is F1-ben de lesz még dobogón.
    Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2020.03.30. 03:58:12