FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A válasz jogosan túlmutatna az udvariaskodáson..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
racingarena.hu | gokartsopron.hu
De ettől még a Ferka nem lesz jobb.
Elvitte Binotto tavaly az Alfás főkonstruktőrt a Ferkához, hogy befoltozzák a lyukat amivel nem tudtak mit kezdeni. Közben cheat a motorral is. Ideig-óráig működött, cserébe az Alfa úgy visszaesett, mint a picsa. Már tavaly. Idén meg még egy változattal szarabb motorral SEM sokkal jobb az Alfánál a Ferrari, leszámítva Leclerc biztonsági autók miatti 2. helyét. SC nélkül sehol se lett volna.
Szóval, a Ferrari motoros autók mind sehol sincsenek. Nem véletlenül. De az, hogy ennyire szar Ferrarit építsenek, elképesztő.
Most már értem miért nem nyertek 1979 után VBt évtizedekig! De az, hogy 2018hoz képest ennyire visszaestek?! Elképesztő. Egyetlen esélyük, hogy lemásolják ők is a Mercit. Akkor talán a dobogóért küzdhetnek ők is. Csak nehogy mindenki másoljon jövőre, mert akkor a Ferkának ezzel a motorral vége.
Ami meglepő 2 futam után, hogy a RB IS elég szar lett. Minden évben fél évig bénáztak, de most fél év után vagyunk, és mégis, megint a Merci és klónjai mennek jól igazán, meg valahogy a Renault motoros McLaren, ami szerintem szintén valami trükk miatt van, ennyire jó sem Sainz, sem Norris nincs.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Vettelnél ez valószínűleg másképp lenne.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: sure, 2020.07.12. 14:38:31
Isten nem bottal, hanem VMware.
Süt ha olyaqn volt az időelörejelzés, hogy a versenyre esüt mondtak ,de az időmérő száraz, akkor mehettek esö beállitással is szombaton, igy ez is egy taktikai huzás lehetett akár a kiscsapatok részérül is.
Eléggé lutri, de akinek bejött az sokat nyert vele.
Arról nem is beszélve ,hogy elvileg fejlödött az eső gumi is, több vizet képes elvezetni, de mégse képesek esöben menni a kocsik, még annál kevesebbe sem, mint ahol régen tövig nyomták.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2020.07.11. 13:04:39
Ezzel is csak égeti magát a sport régi önmagához képest.
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2020.07.11. 12:54:55
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
namindegy, akkor így
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Pontosan tudom mit szeretnél, és pontosan azért írtam amit.
Nem kell ezen ekkorát feszülni.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Meg aztán ott van a legutóbbi szezon, ahol Gasly-hoz képest elég gyengén muzsikált. Belgiumtól versenyeztek egy csapatban, Gasly-t kirakták a RB-ból, ami eléggé megtépázhatta az önbizalmát mégis sokkal jobban teljesített, mint Kvyat. Viszont Albontol jobban teljesített, mégis Albon ment vissza a RB-ba. Nyilván a pontoknál többet tudnak a csapatok sokkal jobban látják a teljesítményt, mint mi innen kívülről, de én nem hiszem, hogy Kvyatnak lesz még lehetősége, komolyabb csapatban.
Mégis mirefel dobnák Albont amikor tökéletes amit eddig végzett? Hogy juthat vkinek ez eszébe?
Kvyat csak tévénézőként verte Ricciardo-t, ott a csapatnál nagy totált néznek, és Ricciardo vs. Kvyat tekintetében tökéletesen igazuk lett (nem meglepő), ahogy Verstappen felhozatalában is.
..ha majd a mostani hétvégén harmadszor is ütköznek, akkor is külön kell büntetni..
\"If in doubt, flat out!\"
Albon nem hibás,bár a tavalyi brazil verseny óta tudhatná,hogy csak a tutibiztosra szabad menni LH ellen-ő viszont az 5 mp-ét IMHO megérdemli,minden enyhébb ettől nonszensz,ha meg durvábbat adnak a védő egyszerűen indexelve lehúzódik ezentúl mert nem csatázhat a büntetés miatt.
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2020.07.08. 23:08:28
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D