FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Én azt nem értem, hogy Perez, Albon ütközés esetén miért nem járt 5 sec-es büntetés? Sőőt, tudomásom szerint még csak nem is vizsgálták az ügyet. Miközben az előző versenyen Ham, Albon esetén 5 sec-et kapott Ham. Belső kamerás felvételeken még azt is látni, hogy Perez szánt szándékkal nyitott a kormányon Albon felé, miközben Ham semmit sem változtatott a kormányon és még is megbüntették. (Bár ő volt a hibás.) Érti ezt valaki? Úgy gondolom, minden esetben a szándékot kell értékelni, a következményektől függetlenül. Albon-nak csak a szerencséjén, ügyességén múlott, hogy ne úgy járjon, mint múlt héten. Perez ki akarta tessékelni a pályáról, még a kanyar ívén is változtatott ennek érdekében. Úgy gondolom, Perezt sokkal jobban kellett volna ezért büntetni Ham-hez képest, mert ő szánt szándékkal akarta Albont kilökni, de még csak nem is vizsgálták az ügyet. Nem értem ezeket a versenybírákat, egyáltalán nem konzekvensek....
b-type
Legalább nem lesz feltéve a kérdés Hamilton-nak hogy nem szeretne-e átülni a Ferrari-ba..
A válasz jogosan túlmutatna az udvariaskodáson..

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

passatgt
Én tényleg úgy gondolom és az az érzésem, hogy a racing point versenytempóját látva nagyon jó helyzetben vannak és megelőzhetik akár a mercedest is és ez nagyon pozitívum, hogy nagyon könnyen utolérhetik és ennek a következménye volt, hogy a nagy következményekkel járó előzésekbe nagyon nagy önbizalommal tudnak belemenni, főleg akkor, ha egy kicsit optimistán állnak hozzá és a négyes kanyarból kigyorsítva akár a hatodik, hetedik, nyolcadik, kilencedik helyet is megelőzhetik ezzel a versenyzőpárosítással az olyan pályákon, ahol húsz, harminc, akár negyven fok van. Fogadunk egy fagyiba?

Leclercnek viszont a kanyarodás nem az erőssége. 😞

Aki egyenesen se tud menni? wtf <#banplz> Verstappen Vettelt reggelire elfogyasztaná és megemésztené majd felbüfizné és kiköpné <#hehe> Jelenleg nincs olyan a mezőnyben akit ha mellé tennénk egyáltalán tudná vele tartani a lépést, még Leclerc sem, Albon viszont kiváló választás eddig, ez már kristálytisztán látszik.

racingarena.hu | gokartsopron.hu

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

AnuluWork
Én Norrist vinném oda. Öribarik Verstappennel, kurva jókat mennének, Ricky Bobby sítlusban. Vettel meg mehetne Ricciardohoz a McLarenbe.

De ettől még a Ferka nem lesz jobb.

Elvitte Binotto tavaly az Alfás főkonstruktőrt a Ferkához, hogy befoltozzák a lyukat amivel nem tudtak mit kezdeni. Közben cheat a motorral is. Ideig-óráig működött, cserébe az Alfa úgy visszaesett, mint a picsa. Már tavaly. Idén meg még egy változattal szarabb motorral SEM sokkal jobb az Alfánál a Ferrari, leszámítva Leclerc biztonsági autók miatti 2. helyét. SC nélkül sehol se lett volna.

Szóval, a Ferrari motoros autók mind sehol sincsenek. Nem véletlenül. De az, hogy ennyire szar Ferrarit építsenek, elképesztő.

Most már értem miért nem nyertek 1979 után VBt évtizedekig! De az, hogy 2018hoz képest ennyire visszaestek?! Elképesztő. Egyetlen esélyük, hogy lemásolják ők is a Mercit. Akkor talán a dobogóért küzdhetnek ők is. Csak nehogy mindenki másoljon jövőre, mert akkor a Ferkának ezzel a motorral vége.

Ami meglepő 2 futam után, hogy a RB IS elég szar lett. Minden évben fél évig bénáztak, de most fél év után vagyunk, és mégis, megint a Merci és klónjai mennek jól igazán, meg valahogy a Renault motoros McLaren, ami szerintem szintén valami trükk miatt van, ennyire jó sem Sainz, sem Norris nincs.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

nemkelltöbbetmichelisz <#falbav><#falbav>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Általában nagy a különbség versenyen Albon és Verstappen között. Ebbe a különbségbe a feljavult csapatok éppen meg tudnak érkezni.
Vettelnél ez valószínűleg másképp lenne.

Ja hogy trollkodtál valamit aminek semmi értelme <#sniffles><#idiota>

Azért, hogy legyen min felhúznod magad.

Semmi érzéked hozzá, mért csinálnának ilyen ostoba dolgot?

A RB helyében Albont simán elcserélném Vettelre. Albon mehetne a Taurihoz, Kvjat meg haza.

Oconnal mi lett?

ezt már tényleg nem lehet védeni <#nemtudom><#rinya>

AnuluWork
Ha egy autó szar, ülhet benne bárki, az szardarab marad. Alonso alatt is volt fos Ferka, verte is Kimit, Vettel alatt se volt túl jó a tavalyi. Ha nincs a hókuszpók, hasonló az év, mint idén. Nem Vettel szar, a Ferrari a szar. Vettel és Leclerc is próbál barátkozni a szarral, de az csúnya és büdös, bármit csinálnak. Amikor egy Racing Point a 3. erő, együtt a McLarennel, ott a Ferrari versenyzőtől függetlenül szar. Félek, hogy Leclerc Alesihez hasonló karriert fog befutni. Sainz szerintem korán írt alá a Ferrarihoz. Ennyire béna Ferrari szerintem kb. 29 éve nem volt, mint az idei. Ülhetne ebben Hamiltontól Verstappenig bárki, ez egy fos!

Lehet ezt sem fogja már nekem soha senki elhinni: indítás előtt azon gondolkoztam hogy ha én lennék a Ferrari csapatfőnök biztos figyelmeztetem a versenyzőim messziről kerüljék el egymást. Megéreztem ezt is.

No comment.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

sure
Lófaszt rezeg, hiszti ez a köbön, nem az F1-et fogja basztatni az ÁNTSZ meg a járványügy, tévéfelvételek meg lakossági bejelentés alapján, hogy látta a tévében, hogy a Vettel maszk nélkül mászkált...
Utoljára szerkesztette: sure, 2020.07.12. 14:38:31

Isten nem bottal, hanem VMware.

repvez
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

mcmoha

Büntetett a mákos 😄 Mi?Szép volt Vettel <#levele>

repvez
Hát igen, meg ugye régen volt rá lehetőség, pont a balesetek elkerülése miatt, hogy esöben állithattak a hasmagasságon, hogy ne usszon fel a kocsi.
Süt ha olyaqn volt az időelörejelzés, hogy a versenyre esüt mondtak ,de az időmérő száraz, akkor mehettek esö beállitással is szombaton, igy ez is egy taktikai huzás lehetett akár a kiscsapatok részérül is.
Eléggé lutri, de akinek bejött az sokat nyert vele.
Arról nem is beszélve ,hogy elvileg fejlödött az eső gumi is, több vizet képes elvezetni, de mégse képesek esöben menni a kocsik, még annál kevesebbe sem, mint ahol régen tövig nyomták.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2020.07.11. 13:04:39
Egyébként mért nem lehetett szabályhozatalnál az esőt is belekalkulálni? Most jobb ez hogy esőbe használhatatlanok a gépek?
Ezzel is csak égeti magát a sport régi önmagához képest.
Utoljára szerkesztette: pr3cious, 2020.07.11. 12:54:55

mcmoha
FP 3 törölve. 😞

PLaci
Bottas rádiózása a múlt heti kicsúszásánál:

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

nearo
valóban... gondoltam csak a videot linkelem, nem az egész cikket, de a videonak valami változó linkje van
namindegy, akkor így

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

mcmoha

Oldal nem található <#fejvakaras>
nearo

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

mcmoha

nearo

mcmoha

Ok, jól ment a Renault ha ez így marad holnapra is nekem már elég.

b-type
Úgy juthat valakinek az eszébe hogy viccel. Ezért van mögötte dupla szmájli.
Pontosan tudom mit szeretnél, és pontosan azért írtam amit.
Nem kell ezen ekkorát feszülni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

AnuluWork
Kvyat egyébként egy sima Grosjean klón, aki elég gyors egy körön, de sokat hibázik. Viszont míg Grosjean idegileg és lelkileg a hiba miatt totál kiüti magát, Kvyat leszarja, és megy tovább.

Ilyen kis különbségnél nehéz egyértelműen kijelenteni. Az tény, hogy Kvyat nem rossz versenyző, de én sem tartom jobbnak Ric-nél és az idő is ezt igazolja, mert azóta sem villantott nagyon Kvyat. Ric Vettel és Verstappen ellen is megmérettetett és nem ment neki rosszul annak ellenére sem, hogy egyik esetben sem ő volt a kedvezményezett.
Meg aztán ott van a legutóbbi szezon, ahol Gasly-hoz képest elég gyengén muzsikált. Belgiumtól versenyeztek egy csapatban, Gasly-t kirakták a RB-ból, ami eléggé megtépázhatta az önbizalmát mégis sokkal jobban teljesített, mint Kvyat. Viszont Albontol jobban teljesített, mégis Albon ment vissza a RB-ba. Nyilván a pontoknál többet tudnak a csapatok sokkal jobban látják a teljesítményt, mint mi innen kívülről, de én nem hiszem, hogy Kvyatnak lesz még lehetősége, komolyabb csapatban.
Link és nem csak egyedül én "tévénéző" nem értett vele egyet hanem több bajnok sem pl Button sem. Egy Sepang második hely után dobták.

1 Hamiltonra gondoltam nem Albonra 2 Nem csak tévénézőként verte Kvyat Ricciardot hanem jópár versenyen és pontokba is 3 ők szenzációt akartak és a mainapig egy övön aluli ütésnek tartom amit csináltak 4 neked mindig ilyen debil kiforditott logikád van hogy folyton elbeszélünk egymás melett?

Mégis mirefel dobnák Albont amikor tökéletes amit eddig végzett? Hogy juthat vkinek ez eszébe?

b-type
sztem Albon-t nem dobnáz ezért a Red Bull 😊)
Kvyat csak tévénézőként verte Ricciardo-t, ott a csapatnál nagy totált néznek, és Ricciardo vs. Kvyat tekintetében tökéletesen igazuk lett (nem meglepő), ahogy Verstappen felhozatalában is.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kvyat... Vettel odament hisztizni második esetnél már repült. Pedig az orosz verte Ricciardot is.

b-type
Ezt nem lehet így osztani, kinek van már milyen eredménye, meg ez már a második eset volt (mással se).
..ha majd a mostani hétvégén harmadszor is ütköznek, akkor is külön kell büntetni..

Szombatra esőt mond és az már biztosnak tűnik.

maffioso
A telemetrián látszik, hogy enyhe gázadással tartotta a sebességét. Ha az nincs, elfordulnak mindketten.

\"If in doubt, flat out!\"

Na mond ezt Albonnak aki sorozatban másodszor csúszik le a dobogórol, Hamiltonnak már van vb egysége, vicc a 4dik hely

HTS s3rg1nh00
ez elég jó és nem is részrehajló.egyszerűen mikor HAM már elkezdett a kanyar csúcspontjára+a saját megválasztott ívére koncentrálni(ekkor még elöl volt picivel),alulbecsülte a tapadáskülönbséget és túl volt azon a ponton,ahol korrigálhatott volna.az alulkormányzottságon-csak a kormány nyitásával vagy fékezéssel javíthatott,mindkettő egyenes út a Red Bull oldalába.
Albon nem hibás,bár a tavalyi brazil verseny óta tudhatná,hogy csak a tutibiztosra szabad menni LH ellen-ő viszont az 5 mp-ét IMHO megérdemli,minden enyhébb ettől nonszensz,ha meg durvábbat adnak a védő egyszerűen indexelve lehúzódik ezentúl mert nem csatázhat a büntetés miatt.
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2020.07.08. 23:08:28

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

nearo
Még mindig Albon vs Ham... még egy elemzés, hogy mi is történt, hogyan is történt