• b-type
    #172784
    Amiről beszélsz az olyasmi mint amikor bringával nézel egy követ hogy majd kikerülöd, és szinte biztos hogy rámész, ez egy létező dolog.
    Senna, és minden autóversenyző viszont amikor beül az autójába már egy olyan koncentráltsági fokon kell legyen ahol ez nem fér be. Amennyiben igen, azaz nem volt meg a szükséges koncentráció akkor már mindegy hogy mire gondolt abbban a pillanatban, a halálos balesetre, vagy egy nagy mellű nőre, a koncentráltság hiánya okozható a balesetért.
    Ami persze még mindig bőven lehet technikai jellegű, az autója nem volt elég jó, már nem volt benne a a csoda felfüggesztés, és Senna túlvezette, ..amikor egy autóval full határon kell menni hogy te legyél a legjobb akkor ott totálisan ott kell lenni fejben.
    Amit mondasz az már ezen túl van gondolva, és igazából mindegy hogy a bevonzásra mondod, vagy arra hogy megérezte a halálát, ezek egy polcon vannak.
    Amennyiben Senna-n múlt a baleset, az koncentrációhiány volt elsődlegesen,...és hogy az miért következett be, az már találgatás és mint ilyen nem vitaképes.