• molnibalage83
    Nagy szavak.

Arra bezzeg nem emlékszel, hogy merő kedvességből úgy négy embernek vettem meg a WG:RD-t, hogy ne szakadjon szét a közösség a WG: RD megjelenése után.Tudom, mert visszanéztem a levelezésemet, el van téve a vétel. Név szerint tudom, hogy milyen Steam nicknek vettem meg. Tehát 2014-ben saját zsebből úgy 120 EUR költöttem rá hogy a teljes akkori ismerősi kör együtt WG :RD-hezessen és nem 3-6 hónap múlva, mert egyeseknek nem telt rá. Mert nekem fontos volt akkor, hogy egyben maradjon az a kör akkor.

Majd írtam a játékró la HTKA-ra egy elég részletes bemutatót, hogy jöjjön még ember.
    Itt.

Sajnálom, hogy csak ennyit tudtam tenni a közösségért...

Két repszimfejlesztő csapat belsős és külsős tagja voltam. Ma ott tartok, hogy ha felteszek egy kérdést - mert skiljeim elkoptak évek alatt - van, akkor önként jönnek emberek együttműködni velem. Kérés nélkül. Épp tegnap toltam ki a MOD beta változatát, segítséggel.

Az összes HTKA-s írásom kooperációban készült. Ott vannak a lektorok nevei mindnél.

Majd pont te fogod megmondani, hogy ki való közösségbe, amikor itt kb. kettő darab kommenttel leírtad magad az F1-et szeretők közössége előtt. Úgy, hogy kb. nekik szóltál be.

Itt először simán csak baromságot írtál. Mert az influenzát korlátlanul hagyjuk terjedni, kórházban van csak látogatási tilalom és annyi. A mostani vírus ott tart, hogy olaszban az országos halálozási ráta lassan 200%-a a napinak. Úgy, hogy lelőtték a hétköznapi életet. Képzeld el mi lenne, ha nem.

(A bukókeretnél csak róluk szól a történet, a vírusnál meg nem, de oda se neki.)

Majd aztán egy ilyen kirekesztő és bőszítő beszólással, lényegében leköpve mindenkit, aki nem ér veled egyet, mert lelövik az F1-et. Látszik, hogy más is szereti, csak nem azon az áron, hogy akár tízezrek halhatnak bele, ha megy tovább (az erősen környezetszennyező) száguldó cirkusz.

Bocs, mentem röhögni...
    Szavak nincsenek arra, hogy mennyire belerohantál a faszerdőbe tátott szájjal...

És a legszomorúbb az, hogy észre sem veszed. Még azt sem, hogy te magad osztod azt észt, hogy ki való közösségbe, amikor a téma kapcsán mindenkit elküldtél melegebb éghajlatra, aki nem ért veled egyet egy közösségben.

LOL, LOL, LOL

Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.03.16. 14:33:10