Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
1. Nem minden nap. Tehát simán hazudsz. Értem én, hogy nem vagyok szimpi neked, de azért ennyire nem kéne túltolni.
2. Attól, hogy nem repülök vele, attól miért ne mondhatnék véleményt róla? Sőt, nekem nem is kell. Elég csak Leonsilver (vagy más) kommentjét olvasni. 5-10+ éves dolgokat nem javítanak benne. Fejlesztés címszó alatt rendszeresen szétcsesznek működő dolgokat. Ja, hogy neki nem volt arcod beszólni, mert flémelésért sanszosan kivágna?
Ahol 30+ perces videó van arról, hogy mekkora kupleráj az egész. Objektíven. Akkor szerintem kisebb arc kéne, hogy mit gondolok a DCS pozitív (van az is) és negatív oldaláról.
3. Semmi köze a DCS Worldnek ahhoz, hogy nem kéne természettudományos marhaságokat terjeszteni és nem sírni ríni, hogy milliók életének védelmében most nem lesz egy ideig F1.
Nekem meg nincs röplabda, nem tudom úszni, pedig kéne a rehabhoz egy vállprobléma miatt. IJ. Csak én képes vagyok ezt elfogadni pedig a vállamnak szükség lenne rá. Toxi meg azon rugózik, hogy F1-et akar. Mert mintha az valami alkotmányos alapjog lenne. Aztán annyi esze volt, hogy a katonai repülés érdeklődés miatt olyan személyeskedő balfasz kommentet tolt be, mint te.
Vastaps.
SG.hu, én így szeretlek.