• b-type
    #172555
    Miért is az?
    Ricciardo 20 milláért írt alá, és egy távlati tervben hitt...nagyon köcsög dolog most számon kérni hogy előző évben a Red Bull-l nyert, a következő évben nem nyerhetett a Renault-l.
    ..Ricciardo-nak nem kellett volna elmennie, megkapta a szerződését a Red Bull-tól, igen, Verstappen mögé állt a Red Bull érezhetően, de biztos hogy ez igazságtalan? Ricciardo nagyon gyors, jól előz,...és egy vidám rokonszenves fickó.
    Viszont a csapat látja az adatokat, ők látják a teljes képet. Nem a lassabb versenyző mögé fognak odaállni. Nagyon is fájt a Red Bull-nak hogy Ricciardo-t elvesztették, de Ricciardo döntött úgy hogy elmegy, mert vezéralakja akart lenni egy gyári csapatnak...de nem volt realitása annak hogy rögtön az első évben futamot fog nyerni.
    - Grosjean valójában magáról beszél, mert vele volt igazságtalan az F1, nem Ricciardo-val, Grosjean volt az aki éppen haladt a GP2-s bajnoki címe felé, de kiemelte Briatore hogy a falhoz csapott Piquet Jr. helyettesítse, és év közben váltott GP2-ről F1-re és ült be Alonso mellé.
    ..és mindjárt ki is tették a szűrét év végén.
    Akkor ment GT szezont, és választott a GP2 és az akkor indult Auto GP közt amit Bernie álmodott meg rövid életére. Meg is nyerte az Auto GP-t, de semmire nem ment vele, ezért a következő évben a GP2-re fókuszált, és meg is nyerte azt. Akkor tért vissza Kimi mellé a Lotus-ban.
    Vele igazságtalan volt az F1, mert ha okosan felfuttatják talán nem törik így meg az önmagába vetett hite.
    De Ricciardo tavaly több pénzt keresett mint Verstappen...és tudta hogy nem fog nyerni. Saját döntése volt és látta a kártyákat.

    Utoljára szerkesztette: b-type, 2020.02.24. 16:03:55