• b-type
  #172551
  pedig nem az. Bernie pl eladta az F1 részvényeit 2017-ben, egy minimális százalékot tartott meg, nos elég rosszul tette. 2016-ban 18-19 dollár volt, amikor megvette a Liberty, Bernie eladta 2017 januárban, 28dolláron. Jelenleg 44dollár.
  A helyszíni nézettség nagyon megugrott, a televíziós nézettség a GB-n kívül mindenhol emelkedett, annak pedig megvan a maga oka (4channel/Sky probléma), mivel közben fizetős csatornára költözik szépen így a tévés bevételek nem kicsit javultak,..és közben ugye futtatják a saját csatornájukat is.
  Miközben a V8supercars nézettsége esik, talán tulajdonosváltás is lesz. a Nascar 20éves időtartamban a harmadát vesztette a nézettségének, az IC szintén kepeszt..oké ezek nemzeti bajnokságok az F1 meg világ, de mindenhol vergődés van, V8,Nascar,IC hibridre vált, a WRC full elektromos lesz, a WTCC megszünt és kupává lett, a LMS szenved, ott nézettség amúgy sem volt sok, de ott is totális váltás jön.
  Ebben az egész cirkuszban az F1 áll stabil lábakon.
  Hamilton-nak meg asszem több követője van mint pl. Valentino Rossi-nak, szal ehhez megint valami megmagyarázó dumát ki kell találnod..