FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként ha már létezik a technika igazán megcsinálhatnák hogy a régi felvételkelet mesterséges intelligencia segítségével feljavítsák full hd szintre.
racingarena.hu | gokartsopron.hu
F1.com (angolul)
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2020.06.12. 12:05:01
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Gondolom, hogy tök ingyen gyártják le ezeket a karton figurákat és az esemény végén csak ki lesznek dobálva,mert semmire nem lehet utána használni.
És nem hinném, hogy bármit is számitana a versenyzőknek vagy a szerelöknek, hogy most egy karton lap van ott vagy semmi, mert nem hülyék és tudják, hogy ugysincs ott senki, nem lesz meg az a hengulat , még akkor sem ha a hangszorobol bejátszanak közönséghangot.
Ahelyett sokkal több értelme lenne, ha ezt a pénzt inkább arra forditanák, hogy a nézük szabadon tudnának bármelyik kamera képére kapcsolni és ugy megnézni egy futamot
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2020.06.09. 10:50:19
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2020.05.30. 17:06:16
..ha nagyon lepróbálnám szűkíteni a számomra meghatározó F1-s versenyzők számát, akkor inkább elengedném, Stewart-t Lauda-t egész egyszerűen nem lehet odatenni szerintem(!) a mai versenyzők mellé, mert bár a mai versenyzőket jobbnak tartom mint a régieket, de a régiek olyan dolgokat vittek véghez ami manapság már utolérhetetlen, nem tehetnek róla, de utolérhetetlen.
Én ugye Hamilton drukker vagyok, na de amit pl. Lauda véghez vitt az mi? ..hogy lehetne azzal versenyezni? Sehogy. Niki Lauda az egyik legnagyobb név a világon, és pont.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.05.30. 16:12:52
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Szerintem Senna és Prost is. Ez már három. Hogy ki melléjük a másik kettő? Nehéz ügy. Lauda 2. címét úgy nyerte, hogy egy komoly balesetből épült fel, majd elment a Mekihez és abból is a Porsche révén bajnokcsapatot csinált Prosttal, nulláról. Szóval Lauda esélyes 4. vagy 5. embernek. Hogy melléjük még ki?
Van pár lehetőség: Schumacher, Stewart, Brabham, Piquet, Vettel, Hamilton, ha csak a címeket és eredményeket nézzük, meg mennyit nyertek, mert Prostnak és Sennanak úgy volt annyi győzelme és annyi poleja, hogy kevesebb verseny volt akkoriban, mint most! Szóval kit hagynánk ki? Nehéz eset. nem lehet értelmes listát készíteni. Minden korszak más. Az biztos, hogy a legjobb ötben benne van Fangio, Prost, Senna.
Top pilóták, pláne különböző korszakban versenyzők összehasonlítása meg aztán teljesen szimpátia alapú.
Akinek pl a tehetseges autoversenyzok igazolasaban, csiszolasaban jatszott nagy szerepet...es ha nem lett volna a botranya Briatore is a listara kerulhetett volna
Ha innováció kapcsán nézzük: Ken Tyrrell és Colin Chapman
Ha eredményesség kapcsán: Ron Dennis és Frank Williams
Ha pedig úgy, hogy jó volt-e ott versenyezni: Eddie Jordan, Giancarlo Minardi.
Ha pedig az egészet nézzük egyben (jó vezetés, jó döntések, van mani, győzelemre képes az autó, megfelelő a fejlődés, fejlesztés, jelen van az eredményesség és folyamatos előrelépés esélye), akkor: Christian Horner
https://index.hu/sport/forma1/2020/05/29/forma-1_mercedes_aston_martin_toto_wolff_lance_stroll/
Az ziher hogy jól csinálja, mert jól működik az irányítása alatt a csapat.
De F1 kedvelőként nem kell 'megértenem' a harmonikus csapategység meg a csapaton belüli idill jogosságát, szerintem Bottas helyett Alonso-t kellett volna hoznia, voltak olyan helyzetben, és azzal tényleg kivívta volna az elismerésem minimum, de talán még fel is srófolnám.
Így részemről egy nyilvánvalóan jó csapatvezető, de ennyi.
Utoljára szerkesztette: b-type, 2020.05.27. 22:31:49