FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehetne digitálisan mint a fociban.

Egyébként ha már létezik a technika igazán megcsinálhatnák hogy a régi felvételkelet mesterséges intelligencia segítségével feljavítsák full hd szintre.

racingarena.hu | gokartsopron.hu

PLaci
F1: újabb három futamot töröltek 2020-ról

F1.com (angolul)
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2020.06.12. 12:05:01

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

AnuluWork
Tudnak, csak fizetni kell érte. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

repvez
Ezt annyira felesleges dolognak tartom, ennyit a költségek csökkentésésről, meg a környezetvédelemről.
Gondolom, hogy tök ingyen gyártják le ezeket a karton figurákat és az esemény végén csak ki lesznek dobálva,mert semmire nem lehet utána használni.
És nem hinném, hogy bármit is számitana a versenyzőknek vagy a szerelöknek, hogy most egy karton lap van ott vagy semmi, mert nem hülyék és tudják, hogy ugysincs ott senki, nem lesz meg az a hengulat , még akkor sem ha a hangszorobol bejátszanak közönséghangot.

Ahelyett sokkal több értelme lenne, ha ezt a pénzt inkább arra forditanák, hogy a nézük szabadon tudnának bármelyik kamera képére kapcsolni és ugy megnézni egy futamot
AnuluWork

nem semmi ilyesmi csak, siman felhoztak magukat egy evek ota dominalo csapattal

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Ha a mondanivalód lényege az, hogy ez egy technikai sport, akkor fején találtad a szeget. Senki sem nyert még olyan autóban, ami nem alkalmas VB győzelemre. Tavalyi Williamsszel ki lett volna VB?
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2020.06.09. 10:50:19
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

az is latszik a Hamilton-Rosberg paros mennyire nem volt sehol amig nem volt technikajuk...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jacky Ickx nem vilagbajnokkent szep termest hozott a pole-okat tekintve

desigo
Meglepődtem,hogy Vettel ilyen sokat behúzott.
mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

AnuluWork

AnuluWork

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

AnuluWork
Ez Q yoo!

b-type
jöhet, már a tköm ki van hogy szabadok a hétvégék 😊))

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Szabi
ez vajon meddig marad aktuális ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

desigo
A kormány jóváhagyta az eseményt, így már biztos, a két versenyes Osztrák Nagydíj lesz majd a 2020-as szezon első eseménye.

Gundark 1 1
A Forma 1-nek ugyan úgy vannak érái mint mondjuk a haditechnikának, a fejlődése során. Nuvolari, vagy Fangio, padlógázzal ment ott ahol mások a féket taposták. Lauda balesete után az hogy autóba ült olyan elszántságot mutat ami párját ritkítja. Senna amikor megállt és kiszállt az autóból hogy segítsen a másiknak amikor az kicsúszott szintén emberi. Sok sportember van ebben a szakmában is 😊 Lehet hogy közelebb járnánk a valósághoz ha a korszakokból választanánk 5-5 embert.

Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2020.05.30. 17:06:16
b-type
Én rangsorolni nem tudnék, csak vannak a fejemben nevek akik odatartoznak, uez rally-ban vagy motor..vannak kedvenceim, és azokat általában jónak is gondolom, de hogy ki a legjobb..és utána hogy következnek..? tköm tudja, rally-ban is megvannak azok a nevek akiket nem lehet kihagyni, de ott van Le Mans is, Kristensen és Pescarolo...maga a rangsorolásom is méltatlan lenne, így marad az eredményesség, mert az személytelen, és hát nyilván Kristensen akkor. Egyszerűen csak vannak meghatározó nevek, egy ideig tudom szűkíteni persze, tudok mondnai 5 számomra legmeghatározó versenyzőt minden versenyágban, akár V8-ban is, Nascar-ban is.
..ha nagyon lepróbálnám szűkíteni a számomra meghatározó F1-s versenyzők számát, akkor inkább elengedném, Stewart-t Lauda-t egész egyszerűen nem lehet odatenni szerintem(!) a mai versenyzők mellé, mert bár a mai versenyzőket jobbnak tartom mint a régieket, de a régiek olyan dolgokat vittek véghez ami manapság már utolérhetetlen, nem tehetnek róla, de utolérhetetlen.
Én ugye Hamilton drukker vagyok, na de amit pl. Lauda véghez vitt az mi? ..hogy lehetne azzal versenyezni? Sehogy. Niki Lauda az egyik legnagyobb név a világon, és pont.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

AnuluWork
Akkor 4. Stewart. 5. Schumacher. Hamilton? Vettel? Ugye, hogy nehéz ez. Erre a marhák lazán kihozzák Totot a legjobb csapatvezetőnek? 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.05.30. 16:12:52

mcmoha
<#eljen>

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Olaszoktól csakis kávét, kaját és divatárut. Jegyezzétek már meg.

b-type
Stewart biztos benne van nálam.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

AnuluWork
Fangio a kora és teljesítménye okán benne van az első ötben ez ami biztos.
Szerintem Senna és Prost is. Ez már három. Hogy ki melléjük a másik kettő? Nehéz ügy. Lauda 2. címét úgy nyerte, hogy egy komoly balesetből épült fel, majd elment a Mekihez és abból is a Porsche révén bajnokcsapatot csinált Prosttal, nulláról. Szóval Lauda esélyes 4. vagy 5. embernek. Hogy melléjük még ki?
Van pár lehetőség: Schumacher, Stewart, Brabham, Piquet, Vettel, Hamilton, ha csak a címeket és eredményeket nézzük, meg mennyit nyertek, mert Prostnak és Sennanak úgy volt annyi győzelme és annyi poleja, hogy kevesebb verseny volt akkoriban, mint most! Szóval kit hagynánk ki? Nehéz eset. nem lehet értelmes listát készíteni. Minden korszak más. Az biztos, hogy a legjobb ötben benne van Fangio, Prost, Senna.

AnuluWork
Azért a Merci se volt előrébb anno! Kellett hozzá Lauda is, róla sose beszélnek, pedig a nagy sikerek elején mindig ott volt a közelben. Ferka 1999-2001, Amikor lezuhant a gépe, továbbállt. Majd Jaguár-Red Bull bábáskodás mielőtt a Mercihez ment.

AnuluWork
Ok. Sauber is jó. Szerették is. De azért ha F1es csapatra gondolsz, nem a Sauber jut eszedbe. Nézem ezt a szart egy ideje, de még nekem sem. 😊

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Szubjektív dolgokon nincs sok értelme vitatkozni. Ami mérhető az az eredményesség, de nem az egyénre levetítve, hanem csapat szinten, mert a csapat sem 1 emberből áll. Persze az a jó vezető, aki ki tudja választani a megfelelő embereket és csapatba tudja szervezni őket, de az eredményességen, meg az ott dolgozók szubjektív véleményén kívül nem sok adat van, ami alapján hajszálpontosan mérhető lenne, hogy ki a jobb csapatvezető.

Top pilóták, pláne különböző korszakban versenyzők összehasonlítása meg aztán teljesen szimpátia alapú.
Na örülök hogy kinyitottátok a könyvet és nem csak a borítón található egyetlen arcot méltatjátok, elég szűk látókörű kijelenteni olyat hogy Toto a legjobb... Ugyan ez Hamiltonra is igaz, benne van valószínűleg a top 5.ben de kijelenteni hogy a valaha volt legjobb elég nagy felelőtlenség.

Jean Todt egyebkent ugyanezt meg tudta csinalni, amit Toto Wolff azzal a kulonbseggel, hogy nagy szerepet jatszott abban, hogy nullarol epitse fel a Ferrari csapatot, mint vezeto...

Peter Sauber?😊

Akinek pl a tehetseges autoversenyzok igazolasaban, csiszolasaban jatszott nagy szerepet...es ha nem lett volna a botranya Briatore is a listara kerulhetett volna

AnuluWork
Akartam is írni, de úgy éreztem túl rövid ideig volt csapatfőnök, hogy tétel legyen.
Ha innováció kapcsán nézzük: Ken Tyrrell és Colin Chapman
Ha eredményesség kapcsán: Ron Dennis és Frank Williams
Ha pedig úgy, hogy jó volt-e ott versenyezni: Eddie Jordan, Giancarlo Minardi.
Ha pedig az egészet nézzük egyben (jó vezetés, jó döntések, van mani, győzelemre képes az autó, megfelelő a fejlődés, fejlesztés, jelen van az eredményesség és folyamatos előrelépés esélye), akkor: Christian Horner

en Ross Brawnt is tobbre tartom nala a Brawn GP-vel, amit alkotott azt is a nullarol😊 bar a Hondanal kezdte es utana megvette a csapatot 1 euroert...

Alexease
mcmoha
<#eljen>

AnuluWork
Colin Chapman, Ken Tyrrell, Jack Brabham. Nulláról VB győztes csapatok létrehozása saját! pénzből, úgy hogy ők terveztek mindent? Ráadásul remek csapatfőnökök is voltak. Vagy ott van Eddie Jordan. Utóbbit a pilótái és a szakma is imádták. Vagy, ha csak az eredményességet nézzük, már bűvészet volt az, ahogy Giancarlo Minardi életben maradt éveken át! Az volt egyfajta bravúr, szinte eredmények nélkül. De ha már vezetők, a RBnál jobban felépített márka kevés van. stb.

repvez
Miért mert most éppen az ő csónakja kapta el a szelet? Egy arc a könyvborítón benne megannyi tehetséges arcal aki éppen olyan jól irányítanak mint ő, vagy jobban. Paul Stoddart 😊

b-type
Én sem.
Az ziher hogy jól csinálja, mert jól működik az irányítása alatt a csapat.
De F1 kedvelőként nem kell 'megértenem' a harmonikus csapategység meg a csapaton belüli idill jogosságát, szerintem Bottas helyett Alonso-t kellett volna hoznia, voltak olyan helyzetben, és azzal tényleg kivívta volna az elismerésem minimum, de talán még fel is srófolnám.
Így részemről egy nyilvánvalóan jó csapatvezető, de ennyi.
Utoljára szerkesztette: b-type, 2020.05.27. 22:31:49

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

__Jacek__
Nem ertem az osszefuggest, halal komolyan nem. Azt mondja valamelyik hogy nem fog streamelni? Mert mi a gond ha o megy mi a gond a streammal?😊 😊