• Magnum PI
    Számomra az egyik legtehetségesebb versenyző maga Alonso. Sajnos nagyon rossz természete van és ezzel elásta az F1-es jövőjét és mindig rosszkor igazolt rossz helyre (ellentétben Hamiltonnal), de egyébként ha van kedvetek nézzétek végig milyen teljesítményt nyújtott a csapattársaival szemben. Egyedül egy pilóta volt aki a fel tudta venni a versenyt vele és az Hamilton. Én azért elismerem Hamilton teljesítményét mert már az utóbbi 2 évben azért nem űrautóval nyert valamint mindig erős csapattársai voltak. Elmúlt években volt esélye már a Ferrarinak is, nem is kicsi, csak Vettel nem tudta kezelni a helyzeteket meg hát maga a csapat és elbuktak. Hamilton sokkal kiegyensúlyozottabb és legtöbbször ezzel húzza be a vb-t. Én inkább Vettel 4 vb címét nem tudom komolyan venni, mert ott úgy érzem tényleg csak űrtechnika hozta a sikert. Ahogy megjött Ricciardo meg változtak a dolgok el is verte első évben.

Nyilván totál szubjektív dolgok ezek, vitatkozni is kár ezen, csak megosztottam a saját véleményem, nem vitatom másokét