182154
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#174927 Itt van linkelve az oldal alján a szabályzat vonatkozó része, elvileg szabályos, de hát ugye tuggyuk ebből a topikból is, a mercinekmindenkiazsebébenvanmernagyonrávannaxorulvaarrahogyafiasegíccseőket
Először azt gondoltam, technikai hiba lehetett, de kikockázva nem is látszik, hogy ott állt volna a szerelő a jobb elsővel, viszont egy szerelő benéz/benyúl a jobb első kerék mellett, lehet, valami beragadt törmeléket próbáltak kipiszkálni onnan. -
#174926 ez most hogy?
Nem arról volt szó hogy csak egyfajta szettet lehet feltenni és egyszerre? a renaultot ezért buntették meg szabadedzésen,mert nem akkor és nem azt a tipusu gumit tette fel amit bejelentettek, itt meg nem cseréltek mindet. -
#174925 És Senna 44es szériáját Prost törte meg az akkor már kétszeres, később négyszeres világbajnok, a 7. versenyen, 6 Senna pole után. Aztán még 7 polet begyűjtött az évben. Prostnak jutott kettő, egyet meg elcsípett előlük Berger. Schuminak az 56os rekordnál egyszer se volt ilyen ellenfele, mondjuk Russelnek sem, de na, ez kőkemény valóban. -
#174924 Szerintem Russel nagyobb tehetség mint a fiatal Leclerc... Nagyon örülök, hogy beülhet a mercibe ! -
#174923 itt a válasz
"The chances of winning 36 consecutive teammate qualifying battles, with all other things remaining equal, are 1 in 68,719,476,736 (0.0000000014551915%)." -
#174922 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
HuHam #174921 Vajon Russel kiválasztásának van-e valami köze Bottas gyenge szerepléséhez az utóbbi néhány versenyen ? Lehet hogy Toto Wolff úgy gondolja egy verseny sokkal jobb mint valami tesztek, és csapott az alkalomra. Ha Russel jól teljesít reszkethet Bottas a 2022-es ülés miatt .. -
pr3cious #174920 Ezt nem így ünnepeljük!
így:
-
ToxiMaxi #174919 Na, úgy néz ki meg kell követnem a Mercit, mert tökösek voltak és beültetik Russelt.
Aitken meg beül a Williamsbe.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2020.12.02. 10:50:06 -
#174918 Ő biztos megszopta. -
ShaiHulud #174917 nem o szopta meg ezzel, mert ha most kimutatta akkor mar lehet regebben is benne volt, azok szoptak be akikkel mutyizott maszk felvetele nelkul... -
ShaiHulud #174916 -
#174915 Nézzétek meg a befutó utáni állapotot! Nem vett fel maszkot, miközben végigmatyizta a fél csapatot. Csak ő egyedül. Meg is szopta. -
#174914 De miért is ekkora zseni Russell? Mert egy Mercedes motoros Williamsben Q2be kerül, majd nem szerez pontot? Az lenne a szép, ha nem kerülne oda! Csak azért van ott, mert hiányzik onnan az összes Ferrari motoros autó. Idén. -
#174913 A z0rigó má tuggya -
#174912 Szerintem amúgy elég jól helyt állt Alonzoval szemben. Hamilton kivételével a többi csapattársát bucira verte Alonzo. Szóval engem az sem lepne meg ha elverné Bottast elsőre. Időmérőt nem hiszem hogy behúzná de a futom simán lehet jobb. -
#174911 amire eddig kb.senki nem gondolt: mi lenne,ha SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rosberg visszatérne Hamilton autójában?
-
#174910 na igen most majd kiderül, hogy mennyit számit Hamilton.
Bár ha külsöst fogbak betenni, akkor ott nem az lesz a probléma, hogy nem tudna menni, hanem megszokni az autót, ugye ezt az elönyt nem tudja behozni szenki sem.
Vardorn talán, mert ö ha máshol nem akkor szimulátorba tolta ezt a kocsit.
Amikor megérkezett az F1be akor mindenki tehetségnek kiáltotta ki csak pont kifogott egy olyan mclarent ami a mélyponton volt és a leglassabb a mezőnyben, igy nem tudta megmutatni mit tud, utána meg kispadra került.
ÉS a mostani F1 nek ez is a problémája, hogy nincs meg a rangsor a piloták között. régebben csak az elöd széria bajnoka jött fel a F1be, most meg ha van elég pénze valakinek akkor a 6. helyrol is bekerül, mig egy bajnok vagy egy olyan akinek már évei vannak az F1ben és mindenki tudja, hogy jó pilota csak szar csapatnál volt ö meg nem kap ülést. -
ToxiMaxi #174909 Bárki ülne be Bottas elverné. Nem azért, mert annyira jó, hanem azért mert ennél több idő kell egy teljesen ismeretlen autóban. Jó lenne Russel, de azért Bottast nem verné el, meg a merci annyira biztonsági játékot játszik és annyira nem nézi, hogy mi a jó a sportnak, hogy tutira nem vállal be semmilyen kockázatot. -
#174908 A Merci geci, ha nem Russell jön. Szerintem még esőgumikkal is lenyomná Botlást. -
ShaiHulud #174907 összeesküvés elmélet on (veszteni való nincs): és adnak neki valami szar beállítást hogy bottas nagyon jonak tunjon a beugrova szemben es mutassak hogy mennyire jo ez a hamilton... -
ToxiMaxi #174906 Sajna lehet, hogy Stoffel Vandoorne-t fogják beültetni. -
#174905 Bárcsak jönne Russell és bucira verné Botlást, aztán kiderülne, hogy azzal az űrhajóval más tehetségesebb pilóta is könnyedén vb lenne. -
#174904 Russel-t betehetnek helyette:) A Williams-be meg valami nullkilometeres beugrot. -
#174903 nem, sajnos nem ez a helyzet. Elvileg ismer, tehát tudja hogy nem lehet bosszantani, szal ez tényleg az aminek látszik. -
#174902 Mindannyian értjük hidd el. Ezért humorizálunk vele. -
HuHam #174901 Vagy Hülkenberg nagy esélye - dobogó szinte biztos (végre), de akár a teteje is meglehet némi szerencsével. -
#174900 :)
mi is történt Kiss Nobi bajnokságával? Törölték ugye? Az életben nem fogod megérteni hogy miért írtam amit írtam, pedig vagy háromszor elmagyaráztam. -
#174899 Grosjean, ha nem mászik ki, akkor nincs futam. Nyilván pont nem ez forgott a fejében, de ettől még így van, 25mp abban a tűzben, bizonytalanságban, egy ekkora ütés után..ahogy Perez fogalmazott, pokolba a dobogóval, a lényeg hogy Grosjean jól van.
-
#174898 -
#174897 b-type-nak végig igaza volt, itt van Bottas nagy esélye! -
#174896 Lewis Hamilton koronavírusos, nem indul a következő versenyen! -
#174895 GRO helyére akkor miért nem öt ültetik be fittipaldi helyett
Mert még nincs vége az F2 szezonnak. -
HuHam #174894 Természetesen van nagyon sok önfeláldozó, tényleg a betegek, sérültek érdekeit első helyre tevő orvos. Csak mintha az arány rossz felé menne az utóbbi pár évtizedben. És ez nagy részben a média, szenzáció hajszolás eredménye. Nagyot mondasz a mikrofonba, és akkor mindenki arra kattingat, a szerény, igazmondó emberek szava meg elvesz a baromság erdőben.
Igen, GrosJean jobb ha nem ül tobbé F1-es autóba, Sőt remélem hogy Günther Steiner is úgy gondolja, és inkább mást versenyeztet az utolsó idein is.
Az meg hogy GrosJean lett megszavazva a nap versenyzőjévé (fölényesen) - ez már tényleg idiótizmus. Óriási hibát vétett (nem először), óriási anyagi kárt is okozott, potenciális pontokat herdált el. Csak azért mert sikerült neki kimászni az égő roncsból ? Az nem éppen a versenyzés, csak az életösztön. Ő volt a nap legrosszabb versenyzője, nem vitás. Nem is lett volna annyit mutogatva, beszélve róla. ha a kerítés nem szakad át. -
#174893 -
#174892 Sztem meg neked kéne visszanézni még párszor.
Amit mondtam, az, hogy amit nyilatkoztak és ami valójában volt a kettő nem passzol.
Ha megnézed a felvételt, a pálya túloldaláról a poroltós faszi előbb áttért mint az orvosok kiszálltak volna a kocsiból, majd ketten próbálják kibisztositani a poroltót.
Majd miután ez megvan elkezdik oltani a tüzet, de az orvos az csak oda megy, de a melegtől semmit nem tud csinálni, nem húzta át GRO-t a palánkon, mert addigra már saját erőből kimászott és hiába írják, hogy elnyomta a tüzet ez úgy hangzik, mintha a tűz valami fizikai akadály lenne amin magától nem tudott volna átjönni.
Az a poroltózás segített valóban, de ha nem lett volna akkor is ugyan így kijutott volna GRO saját magától.
Tehát fizikailag semmit nem tettek a kiszabadításban. Közben a vezető, a másik poroltót kereste a kocsiban, majd mikor már kint volt GRO akkor kettőt ráfújt , pedig nem égett .
De a hírekben ők ketten voltak a hősök, miközben a helyi tűzoltóról szó sem esik
A másik , meg egy ilyen ütközés után még ha nem is látszik, hogy valamije sérült, akkor is véleményes, hogy valami belső vérzés vagy gerinc illetve borda törése lehet amit a sokktól nem érez, erre a legtöbb helyen azt írják, hogy fektessék le és ne mozgassák amíg a mentő ki nem jön. itt meg leültették a kocsi mellé, majd be a kocsiba. és ahhoz képest, hogy tűzben volt, nem láttam, hogy adtak volna rá oxigén maszkot.
Mert olyan jó volt a doki, hogy szemre megállapította, hogy a sisakon nem jutott be semmi.
Mondjuk ez is érdekes, hogy a GRO helyére akkor miért nem öt ültetik be fittipaldi helyett, ha a ö lesz jövőre az uj versenyző.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2020.12.01. 09:38:05 -
#174891 hopika
Ham covid pozitív, kihagyja a következő hétvégét -
#174890 Valszeg sok orvosra igaz amit írsz, viszont vannak nagyon jó orvosok akik megteszik amit lehet, jellemzően ők mennek balesethez. Mentőorvos, mentőtisztek..akiket láttam 'munka' közben, az nagyon meggyőző volt, szakmailag, és emberileg is.
Itt, ennél az esetnél az a csávó aki átszaladt a pályán, ami nem volt veszélytelen, az segíteni akart, és segített is, ő volt az aki megszórta Grosjean-t, a másik aki a korlát másik oldaláról ijesztgette a tűzet, az véleményes.
A doki próbált segíteni, de nagyon nem kellett, Grosjean jött mint a mérgezett egér miután kiszabadította magát meg a kormányt.
helikopter nézet
Elképesztő baleset volt, és Grosjean-nak miden oka megvan felhagyni a profi versenyzéssel, csinál egy éttermet és minden oké. Ez ami történt az olyan mint amikor a ponyvaregényben körbelövik Samuel L. Jackson-t, Isteni gondviselés.. -
pr3cious #174889 Kommentátoroknak nem esik le ami nekem az első percben teljesen nyilvánvaló volt: Hamilton és még pár versenyző áthaladt az első szektoron az ő helyezésüket figyelembe tudták venni a többiekét nem ezért a normál rajtpozícióból indultak. Ezért volt Vettel ismét Leclerc előtt. -
#174888 Szerintem igazából csak nettó faszságokat írogatsz. Nézd vissza a felvételeket, a medical caros ember és a tűzoltó elég tökösen odarohantak hozzá és a tűzoltónak elég nagy szerepe volt abban, hogy ott GRO kitudott szállni, mert félretolta a tüzet, aztán ahogy átugrott a korláton már támogatta az orvos is GRO-t, mást addig nem tudott tenni.
Amúgy ettől függetlenül GRO-nak ideje visszavonulni, mert ez is egy olyan felelőtlen megmozdulás eredménye volt, aminek F1-ben nincs helye.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2020.11.30. 22:12:43